sd
PC računari

Verbatim predstavio najbrži tip SD kartice sa kapacitetima do 64 GB

UHS-I SDHC i SDXC memorijske kartice su idealne za snimanje i prenos video zapisa visoke rezolucije i digitalnih fotografija

Zadovoljavajući rastuće zahteve za memorijskim karticama visokih performansi, Verbatim predstavlja seriju memorijskih kartica SDHC i SDXC izrađenih po specifikaciji UHS-I – najbržu danas dostupnu kategoriju SD kartica visokih performansi, sa brzinama interfejsa do 104 MB/s.
U skladu sa standardima koje je propisala industrijska organizacija SD Association, Verbatimove UHS-I SDHC i SDXC kartice nude ekstremno brzo čitanje podataka brzinama do 600x (90 MB/s) i izuzetno brzo zapisivanje brzinama do 166x (25 MB/s).

Sa zaštitom od zapisivanja koja štiti od slučajnog brisanja podataka kao i raskošnim kapacitetima do čak 64 GB za čuvanje filmova visoke rezolucije (HD) i digitalnih fotografija visoke rezolucije, Verbatimove nove memorijske kartice omogućavaju profesionalnim fotografima i kamermanima korišćenje kamera i kamkodera koji podržavaju SDHC odnosno SDXC format umesto da zavise samo od Compact Flash kartica ili SSD-a. Sve šira primena mobilnih uređaja i aplikacija takođe zahteva sve veće kapacitete kartica i sve veću brzinu prenosa podataka.

“Organizacija SD Association nedavno je predstavila novu specifikaciju Ultra High Speed (UHS-I)”, objašnjava Chris Chalder, Business Development Manager u kompaniji Verbatim u regionu EUMEA. “Naše nove SDHC i SDXC kartice izrađene su prema ovoj specifikaciji i postavljaju standarde za sledeći nivo performansi, a dizajnirane su tako da mogu sačuvati sate video zapisa visoke rezolucije.”

Verbatimove UHS-I SDHC kartice dostupne su u prodaji već sada, po cenama od 2.889 din za model od 16 GB i 5.799 din za model kapaciteta 32 GB, dok će UHS-I SDXC kartica kapaciteta 64 GB biti dostupna kasnije tokom ove godine.

Leave a Reply