PC računari

Verbatim proširuje kolorni spektar

Verbatim je dodao 5 novih jarkih boja eksternih hard diskova postojećem portfolio – “Osunčana žuta”, “Eukaliptus zelena”, “Hot Pink”, “Karipsko plavo” and “Vulkansko narandžasto” – omogućujući kupcima da unesu dizanjersku živost svojim računarima. Svi hard diskovi imaju kapacitet od 500 GB i dostupni su u maloprodajama po ceni od 11199.00 dinara.

“Boje su trenutno u trendu u kompjuterskoj industriji, bilo da ljudi žele da upare boju eksternog hard diska sa prenosnim računarom ili jednostavno žele trendi eksterni hard disk, Verbatimova nova Color serija će im to omogućiti uz malo stila” rekao je Kai Miroschnik, Business Development Manager HDD Verbatim EUMEA.

Sa svojom težinom od samo 161 gram, tanki 2.5″ hard disk uređaju su veoma portabilni – staju na dlan ruke, i bez problema nalaze mesta u ženskoj torbici ili u muškoj jakni.

Transfer podataka se obavlja preko USB porta koji ujedno obezbeđuje struju tako da nikaki dodatni naponske jednice nisu potrebne a 5,400 obrtaja u minuti omogućuju transfer do 480Mbit/s. Hard diskovi poseduju “Nero BackItUp 4 Essentials”, softver koji omogućuje jednostavan i regularan backup podataka sa notebooka ili računara, smanjujući šansu za gubitak važnih podataka..

Leave a Reply