PC računari

Verbatim SecureDigital SDXC kartica od 64 GB

Memorijska kartica SDXC (SD eXtended Capacity) je napravljena tako da može velikom brzinom da prenosi velike količine podataka i da pruži korisnicima prenosivo sredstvo za pohranjivanje podataka za kamkordere i digitalne fotoaparate.

Zbog dve nove tehnologije, SDXC kartice mogu da prihvate značajno veću količinu informacija. Sistem fajlova exFAT omogućava SDXC karticama da prihvate velike količine podataka dok interfejs UHS-1 prenosi filmove, snimke i slike idealnim brzinama do 104 MB/s*.

Memorijske kartice SDXC UHS-1 (Ultra High Speed Bus 1) mogu da dostignu najveće brzine samo kada su priključene na UHS-1 uređaj. Za uređaje bez UHS-1 interfejsa garantovana najmanja stopa prenosa podataka za klasu 10 je 10 MB/s.

Verbatimove SDXC memorijske kartice se mogu koristiti samo na SDXC uređajima sa najnovijom SDXC tehnologijom. Korisnici ličnih računara ili laptopova moraju da preuzmu SDXC drajver za SD ulaz sa sajta Microsoft Download Centre. Uređaj je kompatibilan sa sistemima Windows XP SP2 ili novijim i Windows Vista SP1 i novijim.

Leave a Reply