PC računari

Verbatimov novi eSATA/USB 2.0 Combo Portable hard disk kapaciteta 500GB

Ultra brzi transfer podataka uz pomoć eSATA interfejsa

Jedan urađaj, dva integrisana interfejsa: sa novim Combo Portable hard diskom, Verbatim kombinuje prednosti ultra brze eSATA konkecije sa jednostavnošću upotrebe koju nosi USB interfejs.

Moćni Combo Portable hard disk dolazi u robusnom aluminijumskom kućištu težeći samo 205 grama i omogućuje ultra brzi eSATA transfer brzina do 3Gbit/s. Novi Verbatim eSATA/USB 2.0 Combo hard disk kapaciteta 500GB je dostupan u specijalizovanim radnjama po ceni 12,499.00 dinara (RRP).

  • Ultra brzi eSATA transfer brzina do 3Gbit/s
  • Kako eSATA interfejs poseduje sopstveno napajanje eliminiše se potreba za dodatnim spoljnim napajanjem
  • Robusno aluminium kućište
  • Preinstaliran Nero BackItUp 4 Essentials softver za sinhronizaciju i back-up podataka
  • Radi sa operativnim sistemima Windows 2000 / XP / Vista / Windows 7, Mac OS X 10.1 ili noviji,  Linux

Verbatimov novi portabilni hard disk omogućuje ultra brzi transfer u pokretu, a sa USB 2.0 i eSATA konekcijama veoma je svestran.  Podaci se mogu prenositi sa uređaja putem eSATA interfesja, maksimalne brzine do 3Gbit/s, naravno ukoliko uređaj na koji se priključuje poseduje eSATA konekciju. To je šest puta brže od onoga što nudi široko rasprostranjeni standard USB 2.0..

Ovaj novi disk opremljen je posebnim, napajanim eSATA kablom, koji omogućuje i napajanje diska strujom i time eliminiše potrebu za zasebnim strujnim adapterom. Za starije eSATA priključke koji ne provode struju, u paketu se nalazi odgovarajući Y-kabel koji kombinovanje USB priključka (za napajanje) i eSATA priključka (za prenos podataka) stvara funkcionalnu, napajanu eSATA vezu sa računarom.

Sa preinstaliranim softverom Nero BackitUp4, korisnici mogu iskoriste ovaj maleni hard disk kao idealnu lokaciju za back-up svih važnih podataka sa njihovih računara ili notebooka. eSATA/USB Combo hard isk radi sa Windows, Mac OS i Linux operativnim sistemima. Uređaj je malenih dimenzija 130 x 80 x 17 milimetara i težine od samo 205 grama i dolazi sa dvogodišnjom garancijom.

Leave a Reply