PC računari

Verbatimov USB Store-n-Go “Clip-it USB Drive” dobitnik nagrade Red dot Award

Verbatim lansira jednostavno i genijalno rešenje za kombinovanje digitalnih medija i papira: Red dot nagrada ‘Best of the Best’ za već nagrađivani Verbatim Store ‘n’ Go Clip-it USB drajv. Dostupan je u paleti od nekoliko blistavih boja, Verbatimov Clip-it USB drajv kombinuje fleš memoriju sa jednostavnom funkcionalnošću spajalice, čineći ga tako izvrsnim praktičnim rešenjem za dnevnu poslovnu i privatnu upotrebu.

Verbatim Clip-it USB drajv je sada dostupan u kapcitetima od 2GB i 4GB po ceni od 999,00 i 1299,00 dinara. Clip-it USB drajv se može koristiti i kao spajalica Dobitnik Red dot ‘Best of the Best’ nagrade za 2010, dizajnirao ga je Arman Emami Dostupan u paleti blistavih boja: Crna, Bela, Žuta, Zelena, Roze, Plave i Narandžaste Skladišnih kapaciteta od 2GB i 4GB

Dizajniran od strane Arman Emamia, Clip-it je nagrađen je priznanjem Red Dot ‘Best of the Best’ 2010. Clip-it USB drajv omogućava vam lakše čuvanje podatka na jednom mestu bez obzira da li su oni elektronski ili ne. Sada možete slati ili čuvati dokumenta zajedno sa medijiskim fajlovima bez upotrebe CD-ova ili priloga u e-pošti.

Zahvaljući maloj težini nema dodatnih troškova u pošti. Čak i slanje klasičnog papirnog dokumenta sada može uključiti dodatne multimedijalne informacije sačuvane na majušnom Clip-it USB drajvu.”Ovo je ogromna prednost ovog USB drajva, pošto bukvalno kao da nema težinu, tako da neće biti dodatnih poštanskih troškova. Stvarno kombinuje najbolje od oba sveta!”, kaže Hans-Christoph Kaiser Business Development Manager u Verbatimu.

Leave a Reply