PC računari

Verbatimova nova USB memorija nudi dodatne sigurnosne karakteristike

Verbatim je predstavio novu USB memoriju Secure ‘n’ Go USB Drive namenjenu korisnicima koji žele da svoje podatke nose na siguran način. Secure ‘n’ Go Secure Data USB Drive nudi moćno hardversko 256-bitno AES-kriptovanje i obaveznu upotrebu lozinke, a sve to u kapacitetima od 4, 8 i 16 GB. Nova USB memorija dostupna je u prodavnicama po preporučenim cenama od 3.999,00, 5.499,00 i 8.999,00 dinara.

Secure ‘n’ Go Secure Data USB Drive

Nikome nije draga pomisao da njegovim podacima mogu pristupiti neovlašćene osobe. Ovo važi za razne vrste datoteka, od ličnih fotografija, finansijskih podataka, popisa imena i adresa – u osnovi svega što možemo smatrati privatnim ili poverljivim. Novom USB memorijom Secure ‘n’ Go USB Drive, Verbatim naglašava povećanu potrebu individualnih korisnika za potpunom kontrolom nad podacima koje prenose.

Verbatimova nova USB memorija Secure Data USB Drive nudi obaveznu upotrebu lozinke i hardverskog 256-bitnog AES-kriptovanja, koje osigurava da su podaci na memoriji uvek kriptovani i sigurni. Za dodatnu sigurnost, uređaj će izbrisati sve podatke nakon 20 uzastopnih pogrešnih unosa lozinke. Secure Data USB Drive je dostupan u kapacitetima od 4 GB, 8 GB i 16 GB po preporučenim cenama od od 3.999,00, 5.499,00 i 8.999,00 dinara.

Leave a Reply