viewsonic-projektor
PC računari

ViewSonic projektori sa jedinstvenom Advanced Connect tehnologijom

ViewSonic Europe Limited., vodeći svetski proizvođač vizuelnih rešenja predstavio je danas svoju potpuno novu seriju projektora sa Advanced Connect™ tehnologijom koju karakteriše prikaz na podeljenom ekranu iz funkcije “live camera” i “live draw” sa tableta i smartphone-a. Impresivan izbor modela uključuje PJD6345, PJD6544w, PJD7533w i PJD8633ws koji su idealni za edukaciju, kompanije i SME okruženje. 

“Naš Advanced Connect projektor zaista omogućava korisniku da brzo, lako i efikasno deli sadržaj bez potrebe za prebacivanjem kablova”, izjavo je Joss Kaldenberg, direktor prodaje u kompaniji ViewSonic Europe Ltd. “Eliminisali smo nepotrebnu gužvu kako bismo obezbedili čistije okruženje. Projektor daje ljudima slobodu da predstave materijal sa bilo kog mesta u prostoriji i doprinesu većoj interakciji sa svojom publikom.”

Pored toga što podržava bežični prikaz slike sa vašeg PC-a ili Mac-a Advanced Connectivity tehnologija takođe omogućava bežično strimovanje videa, fotografija, audija, PDF i WORD dokumenata sa smart telefona i tableta. Opremljen naprednim funkcijama koje obezbeđuju lakoću upotrebe i daljinsko upravljanje, ova linija nudi žični i bežični LAN displej, USB displej, 3D Blu-ray HDMI vezu i funkcionalnost prezentacije bez upotrebe računara.

viewsonic-projektor

Advanced Connect tehnologija podržava Windows, iOS i Android operativne sisteme za mobilne uređaje koji koriste ViewSonic  “vPresenter“ aplikaciju. “vPresenter” aplikaciju ne čini samo komplet alata za projekciju, ona takođe nudi i funkciju za beleške pod nazivom Live Draw. Pored slanja slika i datoteka sa mobilnih uređaja, ova funkcija omogućava korisnicima da izmene i sačuvaju projektovani sadržaj na svojim mobilnim uređajima tokom projekcije. Dopunska Live Cam funkcija, koju ekskluzivno nudi ViewSonic, omogućava korisnicima da u realnom vremenu sa svoje Smartphone kamere prikazuju fotografije na projektoru. Uz ovu funkciju i mogućnost izmene beleški tokom prezentacije stvara se interaktivnije okruženje.

 

Matrerijal možete da šaljete bežičnim putem bilo da je projektor povezan na mrežu preko LAN kabla ili preko opcionog VPD-100 adaptera za potpuno bežičnu konekciju. To omogućava vezu sa četiri računara u jednom trenutku, a istovremeno projektuje svaki prikaz na jednoj polovini ekrana. To povećava fleksibilnost i efikasnost za određene grupe korisnika, kao što su obrazovne ustanove i preduzeća, koji zahtevaju projekciju na više ekrana.

 

ViewSonic Advanced Connect serija projektora integriše kompletan mrežni sistem kontrole uključujućiCrestron RoomView®/AMX i PJ-Link upravljački sistem. Ovaj efikasan i lak za održavanje softver može daljinski da upravlja sa više projektora u svojoj mreži, čime se smanjuju troškovi održavanja.

 

Sa ugrađenim USB interfejsom i Office Viewer-om, Advanced Connect projektori mogu da prikazuju više datoteka, uključujući Word*, Excel*, PowerPoint, PDF i multimedijalne fajlove, bez povezivanja na PC ili laptop.

Advanced Connect projektori takođe podržavaju DICOM SIM (režim digitalnih fotografija i komunikacije u medicinskoj simulaciji) koji nudi napredne nijanse sive boje kako bi zadovoljio potrebu zdravstvenog sektora za jasnoćom i izuzetnim detaljima. Sposobnost ove serije da poboljša sive tonove kod medicinskih prikaza, kao što su X-zraci, čini ga savršenim za profesionalce iz ove oblasti koji zahtevaju detaljne slike iz dana u dan i u svrhe obuke.

 

PJD8633ws: Savršen za male učionice i poslovne prostore PJD8633ws je Advanced Connect Ultra Short Throw projektor koji za direktnu projekciju koristi veći fisheye objektiv. WXGA DLP® PJD8633ws pruža prezentacije širokog ekrana od 81 inča sa samo 2,1 metra udaljenosti (razmere 0.375), pri osvetljenju od 3000 lumena sa 15.000:1 kontrastom.

 

PJD7533w projektor je savršen za konferencijske i sale za predavanja srednje veličine. Ovaj WXGA model poseduje: 1,2 puta optički zum koji omogućava projektoru da reprodukuje i do 50% veću sliku, bez ikakvog prostornog ograničenja; jačinu osvetljenosti od 4,000 lumena što omogućava uređajima da projektuju jasne i sjajane boje u svetlim okruženjima, i kontrast u odnosu 15.000:1 koji pruža detaljne, delikatne projekcije i živopisne 3D slike.

 

PJD6544w i PJD6345 DLP projektori nude WXGA i XGA modele sa 3.500 lumena osvetljenosti i kontrastom u odnosu 15.000:1, koji su pogodni za male i srednje prostorije koje se koriste u obrazovne i profesionalne svrhe.

 

Svi proizvodi su podržani sa 3 godine garancije budući da ViewSonic pridaje veliki značaj  tome da korisnici budu bezbrižni prilikom izbora ViewSonic brenda. Takođe su u ponudi i opcije produžene garancije za sve proizvode. Svi Advanced Connect projektori dolaze sa trogodišnjom garancijom rada i delova.

 

Cene i dostupnost

Svi Advanced Connect projektori su dostupni na lokalnom tržištu. PJD8633ws je dostupan po ceni od 1050€ (bez PDV-a). PJD6345/PJD6544w je dostupan po ceni od  550 € i 615 € (bez PDV-a). PJD7533w je dostupan po ceni od 975 € (bez PDV-a).

Leave a Reply