airprint
PC računari

Više od 100 modela Epson štampača podržava Apple AirPrint

Epson objavljuje da 105 štampača njihovog brenda pruža korisnicima podršku za Apple AirPrint širom sveta. AirPrint aplikacija olakšava štampanje mejlova, fotografija, veb stranica i dokumenata direktno sa iPad, iPhone ili iPod touch uređaja bez povezivanja sa softverom, drajverima ili kablovima.

airprint

Podrška za AirPrint deo je posvećenosti kompanije Epson u obezbeđivanju jednostavnijeg i produktivnijeg mobilnog štampanja svojim korisnicima.

            „Epsonova rasprostanjena podrška za AirPrint pokazuje da smo lideri na globalnom nivou, kao i da smo posvećeni kada je reč o pružanju mogućnosti jednostavnog štampanja koja korisnicima omogućava da usklade sve izraženije mobilno poslovanje sa privatnim životom“, kaže Ian Kameron, generalni direktor kompanija Global Web & Comuunicatons u okviru Seiko Epson korporacije i dodaje: „ Prepoznali smo da mobilno štampanje nije samo novina, već predstavlja i neophodan uslov za deljenje uspomena i mobilnu produktivnost na digitalnom tržištu koje se menja iz dana u dan. Kao što se i iPhone i iPad uređaji konstantno unapređuju, Epson će nastaviti da predvodi u razvoju različitih inovativnih rešenja na polju mobilnog štampanja digitalnih fotografija.“

Epson je proširio broj štampača koji podržavaju AirPrint za više od 80 procenata u odnosu na prethodnu godinu, pružajući korisnicima širok spektar mogućnosti za mobilno štampanje uz kvalitet fotografija i dokumenata koji se očekuje od Epsona.

AirPrint je sistem štampanja preko iOS operativnog sistema koji je već integrisan u popularne  aplikacije kao što su Mail, Photos, Safari i iBooks. Takođe, dostupne su i mnoge druge aplikacije na App Store-u koje podržavaju AirPrint, te Epsonova velika ponuda štampača koji podržavaju ovu funkciju korisnicima omogućava jednostavnije štampanje direktno sa  njihovih iOS uređaja.

Leave a Reply