PC računari

VISION Technology iz AMD- za neverovatno digitalno iskustvo

AMD je jedina kompanija u svetu koja proizvodi i leading-edge procesore i grafička rešenja. Ukoliko je procesor srce računara, dajući mu život i održavajući rad funkcija, onda je grafika duša računara.

Upravo je to jedinstvena prednost VISION tehnologije iz kompanije AMD— srce i duša koji u savršenoj harmoniji isporučuju superiorno iskustvo tokom zabave. Ukoliko je i Windows® 7 u kombinaciji sa VISION, svakodnevni zadaci postaju brži, jednostavniji i predstavljaju veće zadovoljstvo.

Svakodnevna upotreba VISION Technology: slušanje muzike, e-mail prijateljima, pretraga interneta, pregled fotografija, gledanje DVD i online videa. Svakodnevna upotreba VISION Technology − Premium. Vaše fotografije, web sajtovi i HD filmovi će izgledati neverovatno, sa podrškom za milijardu boja i slikom koju je teško razdvojiti od stvarnosti.

Sistemi podržavaju high-end multi-core procesore i grafiku vrhunskog kvaliteta koja poseduje DirectX® 10.1 za HD realizam koji vas stavlja u centar akcije.

  • Jasni, kristalni detalji prilikom upotrebe online servisa za filmove ili reprodukciji najnovijih Blu-ray filmova
  • Snimanje TV prenosa uživo da biste uživali kada i gde želite
  • Zaronite u svet 3D igrica sa realističnom grafikom i osetljivom akcijom
  • Uživajte u muzici i filmovima sa 5.1 surround zvukom (ili naprednijim)
  • Kreirajte sopstvene HD filmove i muziku i podelite je sa svetom

VISION Technology kompanije AMD pruža vam užitak u živopisnijem i glatkom vizuelnom iskustvu kombinovanjem vrhunske obrade i video snage.

ATI Eyefinity tehnologija omogući će vam da iskusite 3D gaming, mega-tasking i prizvodnju kreativnih aplikacija do tri monitora. Uz DirectX® 11 podršku u najnovijoj ATI Radeon™ grafici (ATI Radeon™ HD 5400-serije ili naprednije), oslobodite masivnu snagu u naprednim 3D igricama sa naprednim efektima.

Sa pravom multi-core snagom u VISION Black, možete raditi i zabavljati se bež ograničenja u Windows® 7.

Leave a Reply