PC računari

Visoko kvalitetni ultra brzi prenosni Verbatim HDD

Executive prenosni HDD sa pre-instaliranim softverom

Verbatim je lansirao Executive prenosni HDD, eksterni 2.5″ hard disk kapaciteta 500GB. Tri pre-instalirana softvera na hard disku daju povećanu brzinu transfera, sinhronizaciju podataka i foldera, kao i opciju backupa. Verbatim Executive je već dostupan u maloprodajama i isporučuje se sa besplatnom torbicom.

Softver za Turbo brzine transfera

Opremljen sa softverom za Turbo USB brzine transfera, Verbatimov novi Executive hard disk postiže do 25 procenata veće brzine čitanja i pisanja nego konvencionalni eksterni hard diskovi sa USB konekcijom. Ovo je omogućeno zahvaljujući optimizovanoj kompresiji podataka tokom samog transfera.

Softver za sinhronizaciju

Verbatim Sync softver na Executive hard disku pomaže organizaciji svih fajlova: pouzdano se sinhronizuje sa Microsoft Outlook ili Windows Mail kontaktima i kalendarom, kao i sa ostalim fajlovima, slikama i video materijalima sa PC ili notebook računara. Shodno tome, informaciji se može pristupiti bilo gde, dopuštajući korisnicima da nastave sa radom bez obzira gde se u svetu nalaze. 128-bitna AES zaštita takođe omogućuje da se podaci enkriptuju I zaštite šifrom od neovlašćenog pristupa.

Softver za backup podataka

Verbatim Executive hard disk takođe dolazi sa Nero BackItUp 4 Essentials softverom za pouzdan backup. Ne zahteva nikakvo eksterno napajanje, s obzirom da USB 2.0 interfejs osigurava dovoljno snage.

Executive hard disk dolazi sa besplatnom crnom torbicom, koja štiti ekskluzivni crni gumeni omotač uređaja tokom transporta.

Leave a Reply