wd_3tb_green_hdd
PC računari

WD Green hard diskovi osvojili su Best Choice nagradu na COMPUTEX TAIPEI 2013

Hladni i tihi drajvovi nagrađeni za svoju inovativnu tehnologiju čuvanja energije, prihvaćenost na širokom tržištu i visokom kapacitetu prihvatanja današnjeg ubrzanog rasta podataka.

WD®,  Western Digital (NASDAQ: WDC) kompanija i vodeći svetski lider u proizvodima skladištenja i connected-life proizvodima,objavila je da su njeni WD Green™ desktop 3.5-inča hard drajvovi nadrađeni od strane COMPUTEX TAIPEI 2013 Best Choice Award u Green ICT kategoriji.

wd_3tb_green_hdd

Best Choice Award je tehnološki – industrijsko priznanje za karakteristične proizvode, sudeći po funkcionalnosti, inovativnosti i potencijalu tržišta. Ove godine, grupa sudija koju čine vladini zvaničnici, profesori, eksperti i novinari, dobili su više od 400 proizvoda.

Uključivši i  WD GreenPower Technology™, WD Green hard drajvovi su bili prvi industrijski drajvovi koji su značajno smanjili potrošnju energije u poređenju sa standardnim, Takođe su široko prihvaćeni globalno, sa više od 125 miliona proizvedenih jedinica od njihovog predstavljanja javnosti 2008. god. Uz konzumiranje manje energije, svrha tehnologije drajvova sa manjom potrošnjm energije je i hladnije i tiše operativno okruženje.Dostupno sa kapacitetom i do 3 TB, WD Green linija je dizajnirana i proizvedena sa bezolovnim, ne – konfliktnim i nehalogenim materijalima.

“Počastvovani smo priznanjem koje COMPUTEX TAIPEI 2013 daje WD Green drajvovima,” rekao je Matt Rutledge, potpredsednik WD’s client computing business unit. “Naši kupci su prihvatili WD Green drajvove zbog njihove efikasnosti i hladnim, tihim atributima, koji su primarni kriterijum za određene aplikacije. Radeći blisko sa svojim kupcima, razumemo njihove potrebe  za namenski napravljene proizvode sa ovom tehnologijom čuvanja podataka, bilo da donose visoke performanse, mrežne sposobnosti, ili nisku potrošnju energije, kao WD Green drives.”

WD Green desktop hard drajvovi biće izloženi na Best Choice Award izložbi, na COMPUTEX TAIPEI 2013. WD će pokazati svoj kompletan portfolio, najnovije tehnologije skladištenja i softverska rešenja koja se odnose na tanke, lagane mobilne uređaje, cloud centar podataka i proizvode za umrežen stil života  L0810 u World Trade Center Nangang Exhibition Hall – u.

Leave a Reply