PC računari

WD predstavlja nove WD Red hard diskove

Novi 2.5 -i nčni, do 1 TB snage i 3.5 – inčni, do 4 TB snage NAS hard drajvovi upotpunjuju WD – ov power of choice.

WD®, Western Digital (NASDAQ: WDC) kompanija i industrijski lider što se tiče uređaja za skladištenje podataka, objavio je širenje svojie WD® Red™ linije SATA hard drivova koji su usko dizajnirani za home i small office NAS (network attached storage) sisteme sa 1 do 5 ulaza za hardver. 2.5 – inčni WD Red hard drajvovi su sada dostupni nudeći 1 TB i 750 GB kapaciteta, kao i novi 3.5-inčni, sa 4 TB kapaciteta. Podržani sa NASware™ 2.0 tehnologijom, WD Red ima testiranu kompatibilnost sa vrhunskim NAS proizvođačima sistema i optimizovani su za performanse i smanjenu potrošnju energije.

wd-red-line-630px

“WD je definisao NAS drive kategoriju proizvoda vodivši razvoj hard drajvova koji su specijalizovani za mala NAS okruženja,” rekao je Matt Rutledge, potpredsednik client storage – a u WD kompaniji. ”WD Red linija proizvoda služi za jedinstveno okruženje NAS sistema i izlazi u susret stalno rastućim zahtevima priuštivih, pouzdanih i kompatibilnim sistemima skladištenja.Kroz dijalog sa našim NAS partnerima i korisnicima WD Red proizvoda, videli smo potrebu za dodatne kapacitete sa 3.5-inča faktorom forme i proizveli smo 4 TB kapaciteta. Takođe smo želeli da plasiramo visoko – pouzdane i kompatibilne 2.5-inčne hard drajvove napravljene posebno za mala NAS okruženja. Ovaj mali faktor forme omogućava korisnicima da koriste NAS hard drajvove visokog kapaciteta uz velike performanse., tiha okruženja i nisku potrošnju energije i kompaktna NAS kućišta.Takođe vidimo priliku u manjim NAS sistemima , media player – ima i ostalim industrijskim aplikacijama. Ponosimo se našim proizvodima, a naša vizija ide u korist naših korisnika.ajbolja industrijska analiza tržišta vidi da NAS nastavlja da bude bredstavnik najbrže-rastućeg segmenta širom sveta, SOHO skladištenja podataka. Kako iz revenue-a, tako i iz i terabajt perspektive, NAS će nastaviti da brzo raste u ovom periodu (do 2015), vođen velikim zahtevima prebacivanja skladištenja podataka ka IP – povezanim sistemima (Worldwide Personal and Entry Level Storage Tracker IDC 2013).

Sledeća generacija WD Red hard drajvova donosi do sad najbolje NAS iskustvo svojim korisnicima, uz novu verziju NASware™ 2.0, koja dalje poboljšava pouzdanost drajva i štiti korisničke podatke kada se dogodi prekid energije ili neko ometanje u radu. WD Red hard drajvovi takođe podržavaju 3D Active Balance Plus™, pojačanu tehnologiju kontrole balansa, koja značajno poboljšava pervormanse i pouzdanost drajva.Ekskluzivno, samo za WD Red korisnike, WD nudi premium 24×7 podršku za telefone i trogodišnju garanciju.
Kao dodatak ove nove forme i visokog kapaciteta WD Red hard drajva, dalje naglašavamo WD – ov “Power of Choice” koji ima misiju da da rešenja klijentima, vezano za hard drajvove. WD prepoznaje raznovrsne zahteve svojih korisnika, zahteve aplikacija koje koriste i nastoji da ih opremi rešenjima skladištenja koja najbolje odgovaraju njihovim zahtevima.
Integrisan sa WD NAS rešenjima, WD Red hard drajvovi su spremni za rad u širokoj oblasti WDOEM partnera. Lista WD Red-kvalifikovanih proizvoda i proizvođača je dostupna na WD website.

Leave a Reply