PC računari

WD predstavlja SSD diskove za notebook i desktop PC

Western Digital je objavio vest da kompanija isporučuje svoje prve solid state uređaje (SSD) iz nove WD SiliconEdge™ 2.5-inch SSD porodice.

WD SiliconEdge Blue™ SSDs nudi veliku brzinu pisanja i čitanja podataka i veliki SSD kapacitet, što ih čini idealnim uređajem za čuvanje i prenos podataka za read-intensive aplikacije koje zahtevaju visoke performanse i plug-and-play kompatibilnost.

WD SiliconEdge Blue SSDs, u kapacitetima do 256 gigabajta (GB), a poseduje native SATA 3.0 gigabajta u sekundi (Gb/s) interfejs sa brzinom čitanja do 250 megabajta u sekundi (MB/s) i brzinom pisanja do 170 MB/s. Brz WD SiliconEdge Blue SSD ubrzava performanse aplikacija i isporučuje maksimalnu toleranciju na padove, udarce i vibracije zajedno sa tihim radom i low-power operativnosti.

“Razvoj WD SiliconEdge Blue linije proizvoda upotpunjuje WD iskustvo u dizajnu i proizvodnji pouzdanih proizvoda, kao i prodajne i distributivne mreže širom sveta koja ubrzava adaptaciju SSD tehnologija za OEM, tehnološke entuzijaste, gejmere” rekao je Michael Hajeck, senior vice president and general manager of WD’s solid state storage poslovne jedinice. “Kupci koji zahtevaju vrhunske performanse će pronaći da WD SiliconEdge Blue SSD prevazilaze njihova očekivanja.”

Nova WD SiliconEdge Blue linija proizvoda je prošla WD intenzivne procedure testiranja što podrazumeva da su WD SiliconEdge Blue SSD podrvrgnuti testiranju tokom 250.000 časova kako bi se osiguralo da zadovoljavaju najviše industrijske standarde, integriteta, pouzdanosti i kompatibilnosti.

Leave a Reply