PC računari

WD Velociraptor Hard disk dostiže novi vrhunac u performansama sa modelom od 1 TB

Sa 10.000 obrtaja, 2.5-inčni, 6 Gb/s SATA hard disk dobija podsticaj u performansama i kapacitetu za vrhunsko iskustvo smeštaja i čuvanja informacija zahtevnih PC korisnika.

Western Digital, je saopštio da sada isporučuje novi WD VelociRaptor® 1 TB hard disk , najnoviji uređaj u nagrađivanoj porodici diskova, disk najvećeg kapaciteta 10,000 RPM na tržištu danas. Dizajniran za visokoperformansne računare, Mac® kompjutere i profesionalne radne stanice koji zahtevaju balans visokih performansi i kapaciteta, WD VelociRaptor disk je favorit međue entuzijastima i kreativnim profesionalcima. WD VelociRaptor će biti isporučen i u kapacitetima od 500 GB i 250 GB.

Izuzetna brzina – SATA 6 Gb/s interfejs i 64 MB cache optimizuju 10,000 RPM WD VelociRaptor. Vrhunska pouzdanost – Dizajniran i proizveden po standardima radnih stanica da isporuči vrhunsku pouzdanost u opterećenom radnom okruženju. Rotary Acceleration Feed Forward (RAFF™) – Otpimizira rad i performanse kada se diskovi koriste u vibracijama sklonim, multi-drive kućištima.

Leave a Reply