PC računari

Xerox predstavio ultra-produktivan multifunkcijski uređaj

Lagan za korištćnje, održavanje i integrisanje u kancelarijske procese

Xerox je danas predstavio novi multifunkcijski uređaj WorkCentre®6400MFP za srednje i velike radne grupe poslovnih korisnika.

Novi Xerox printer WorkCentre 6400 A4 uređaj poseduje sve mrežne karakteristike i integracijska rešenja prepoznata i kod jakih MFP uređaja A3 formata. Uređaj je dizajniran kako bi povećao produktivnost zaposlenih u velikim kancelarijama. Uređaj može da fotokopira, skenira ili faksuje za vreme štampe. Print Around opcija prepoznaje štampu koja zahteva dostupnost traženih resursa dok istovremeno odrađuje sljedeći zahtjev za ispisom sa već dostupnim resursima.

Skeniranje poseduje napredne mogućnosti uključujući i automatizovanje procesa. Dokumenti koji se često ispisuju mogu biti sačuvani na tvrdom disku uređaja za kasnije potrebe, a mogućnost uređaja da papirnati dokument pretvori u pretraživi PDF pomaže organizaciji, pretraživanju i arhiviranju velikih količina dokumenata.

WorkCentre 6400 kopira, skenira i faksuje, te štampa do 30 stranica u minuti u boji i 35 stranica u minuti mono. Uređaj automatski štampa obostrano što uveliku umanjuje potrošnju papira.

WorkCentre 6400 poseduje veliki ekran osetljiv na dodir za upravljanje, dužine 203 milimetra, što ga čini preglednim i jednostavnim za korišćenje. Dodatne pogodnosti su sigurnosna štampa koja omogućuje zadržavanje štampanje do trenutka unosa ličnog PIN-a. Podaci u uređaju mogu se brisati odmah nakon štampanja, a ovaj sistem takođe dozvoljava štampu fax poruke do trenutka unošenja PIN-a. Uređaj je u skladu sa poslednjim sigurnosnim protokolima 802.1x, IPSec za IPv4 i IPv6 značajnim za sigurnost velikih mrežnih korisnika.

Xerox’s Extensible User InterfaceTM – EIP, dozvoljava programerima da kreiraju posebne aplikacije prilagođene korisnicima za okruženje u kojima rade, a lako su dostupne putem upravljačko ekrana osetljivog na dodir.

Leave a Reply