PC računari

Xerox upravlja štampanjem u kompaniji Fiat

Xerox je danas objavio potpisivanje ugovora o upravljanu štampanjem sa FIAT Grupom. Ovaj petogodišnji ugovor pomoći će toj auto kompaniji da smanji svoje operativne troškove za 30 posto.

Širom sveta kompanije se odlučuju za uslugu menadžmenta štampom i otkrivaju nove načine za uštedu novaca. Po poslednjem istraživanju analitičke tvrtke Quocirca oko 70 posto ispitanih kompanija smatraju štampanje i menadžment dokumenata strateškim prioritetom.

U saradnji sa Xeroxom Fiat će korišćenjem usluge upravljanja štampom bolje upravljati svojim troškovima štampanja i rezati troškova svoje IT infrastrukture. Ova strategija će im pomoći da smanje broj uređaja te da štampu prebace ne uređaje čiji je trošak štampanja manji.

Xeroxovo upravljanje uređajima i preventivno servisiranje omogućiće službenicima da ostanu produktivni celi dan. Fiat će takođe koristiti neke od Xerox alata poput kalkulatora održivosti kako bi održavao svoju predanost ekološkoj održivosti i smanjio svoju potrošnju energije za 50 posto.

Leave a Reply