PC računari

Zaboravite gužvu kablova sa Apacer-ovim novim wireless adapterom AA311

Apacer, vodeći brend u digitalnom storidžu, predstavio je AA311 Wireless Adapter. AA311 Wireless Adapter povezuje na wireless LAN mrežu, obezbeđujući korisnicima odličnu povezanost. AA311 je najbolji izbor za pristup media fajlovima na vašem Apacer Media Player-u (AL460 i AL670) ali takođe može da se koristi na mrežnim kompjuterima.
AA311 wireless adapter povezuje vaš laptop ili kompjuter sa bilo kojom wireless mrežom i savršeno je rešenje za pojedince koji žele da ostanu povezani dok u pokretu. Wireless USB takođe omogućava brzu i lako razmenu podataka između laptopa i desktopa; odčično rešenje za mrežno okruženje. Apacer-ov AA311 se zgodno priključuje na USB slot svakog PC ili laptop* računara i podržava WEP i WPA mrežnu sigurnost i u skladu je sa Wireless-G, -B i N standardima.

Sa 100% testiranom kompatibilnošću, Apacer AA311 wireless adapter se perfektno umrežava sa Apacer-ovim Media plejerom; jednostavno priključite AA311 na USB port Apacer Media Player-a (AL460 ili AL670) i omogućite wireless mrežnu funkciju. Korisnici mogu istog trenutka da počnu da uživaju u željenim media fajlovima koji se nalaze na mrežnim lokacijama. Uživanje u media fajlovima korišćenjem kombinacije Apacer-ovog Media Player-a i zgodnog AA311 Wireless Adapter-a postaje sasvim laka.

AA311 je kompaktan wireless adapter koji omogućava svakom PC-ju ili laptopu da primi signale i bude povezan. Apacer-ov AA311 odgovara svakom standardnom USB2.0 portu, omogućavajući korisniku da se udobno poveže na svaki laptop ili PC.

Leave a Reply