PC računari

Zone Button – sada sa direktnom ethernet konekcijom

Zone Button, najnoviji terminal kompanije Špica za evidenciju radnog vremena, sada se takođe povezuje putem Etherneta, kao i preko DOX inteligentnog kontrolera za pristup. Nova samostalna varijanta, Zone Button TT, dolazi sa ugrađenom Ethernet konekcijom sa PoE (napajanje putem etherneta), čime pojednostavljuje instalaciju i smanjuje troškove.

Zone Button je veoma dobro primljen na tržištu, i ovim najnovijem izdanjem dodatno se proširuje fleksibilnost samog aparata. Zone Button možete koristiti kao rešenje za evidenciju radnog vremena i može biti odvojeni terminal ili dodatak za registraciju vremena već postojećim kontrolnim tačkama.

Zone Button

Svojim prefinjenim i kompaktnim dizajnom, Zone Button predstavlja jednostavan, elegantan, ali i pristupačan korisnički interfejs za registraciju u sistemu za evidenciju radnog vremena. Zone podržava različite modele kako eksternih, tako i ugrađenih beskontaktnih čitača kartica.

Zone Button može biti instaliran kao periferna jedinica inteligentnog DOX kontrolera, koji se montira na samoj lokaciji i može obavljati sve funkcionalnosti evidencije radnog vremena i kontrole pristupa. Takođe, na lokacijama gde se ne zahteva kontrola pristupa, Zone Button se može instalirati samostalno – bez dodatnog DOX kontrolera.

Kapacitivna tastatura, bez pokretnih delova, nalazi se iza zaštitnog stakla, koje takođe prekriva LCD ekran, tako da je Zone Button dovoljno robustan za upotrebu u lakom industrijskom okruženju. Uređaj je dostupan u crnoj i beloj boji i sa mogućnošću nazidne, odnosno uzidne montaže.

Leave a Reply