PC računari

ZOTAC ZBOX – idealan mini PC

Imajući u vidu dimenzije i mogućnosti montaže i postavljanja, Zotac Mini Pc je idealno rešenje kako za kućnu zabavu, tako i za digital signage primene. Uz najkompletniju listu konektora, proširivost dodatnim uređajima i mogućnosti povezivanja su izuzetni: HDMI izlaz, E-SATA konektor, optički audio izlaz, gigabitni LAN i wireless N mrežni adapteri, 6 USB 2.0 portova, DVI izlaz i priloženi DVI to VGA adapter, omogućiće korisniku da Zotac Mini PC poveže na bilo koji monitor ili televizor, muzičku liniju, i proširi ga eksternim perifernim uređajima i hard diskovima.

Iako minijaturnih dimenzija, Zotac Mini PC ima izvanredne performanse. Podržava Full HD 1080p reprodukciju videa, pokreće 95% aktuelnih igara sa 30+ frejmova u sekundi, potpuno je Windows 7 kompatibilan, a takođe bez ikakvih dodatnih podešavanja pokreće najpopularnije Linux distribucije. Pokreće da Intel® Atom™ D510 CPU procesor koji radi na 1,66 GHz, poseduje čak 2GB DDR2-800 SO-DIMM RAM meorije, te je u njega ugrađen hard disk od  250GB, a za grafiku je zadužen  NVIDIA® ION grafički procesor  sa 512MB DDR3 grafičke memorije.

Zotac Mini PC može se nabaviti u BP Computersu po ceni od 32 499 din, i to do 30. juna u novootvorenoj prodavnici u novosadskom mAster centru.

Leave a Reply