Događaji · Hardware

PiN Computers I-Day 12

Učiniti neku manifestaciju tradicionalnom, nije niti malo lako; tako nešto iziskuje veliki trud ali i značajna ulaganja. I-Day u organizaciji novosadskog Pin Computersa po 12. put održaava se tokom vikenda u pod aulom novosadskog Master centra.

Kolaž interesantnih prezentacija, preomocije i premijera hardvera i prateće opreme, i nadasve sadržaja zabavnog karaktera, čini ovaj događaj prepoznatljivim i jedinstvenim u Srbiji.

Velika gužva u Master Centru novosadskog sajma svedočila je o velikom interesovanju koje prati ovaj događaj, a ovogodišnji, 12. po redu iDay, održan je pod sloganom „I kolo” koji simbolizuje isprepletanost globalnog poslovanja kroz prizmu tradicionalog motiva sa srpskih ćilima.

Konferencija je ove godine jasno pokazala evoluciju u poslovanju PIN Computersa, koji se od strogo IT orijentisane kompanije okrenuo ka tržištima potrošačke elektronike i mobilne telefonije, te je po prihodima kompanija dostigla da bude treći distrubiter u celom Adriatic regionu.

I ove godine, PiN Computers je na jednom mestu okupio sve relevantne proizvođače hardvera i softvera, a svoje štanove imali su Lenovo, Microsoft, Samsung, Dell, HP, LG, Fuji, Logitech, Nokia, Sony, NVIDIA, Trust…


Eksluzivno tablet Lenovo S230u na Windowsu 8


Dell letenje


Lenovo Ideapad serija


HP štand


HP 8760W Elitebook – PIN Computers – I Day 12, Master centar


HP Folio


HP Z1 sa komponenatama ispod ekrana – ekran kao poklopac sa amortizerima


LG Cinema 3D kućni bioskop Sleek&Slim


Segmentni projektorski video zid


LG veš mašina budućnosti


Bogatstvo Logitech periferija

Leave a Reply