Hardware

PiN Computers I-Day 13

Po 13. put zaredom novosadska kompanija PiN Computers održaće tradicionalni I-Day.

PiN Computers I-Day 13 (ovako je bilo prošle godine) održaće se  tokom sledećeg vikenda (12. oktobra) pod aulom novosadskog Master centra pod sloganom “Play Pool“.  Slogan aludira na Pool kao skup ljudi i resursa okupljenih oko iste svrhe (ali i bilijarsku igru), te Play – igru  kao skup pravila po kojima se igra ta okupljena interesna grupa.

play-pool

I ove godine, brojni parteri kompanije PiN Computers predstaviće svoja najzanimljivija rešenja i proizvode, Microsoft će predstaviti stragiju za 2014., predstavnici kompanije Dell će objasniti šta znači ponovna privatizaciaj ove kompanije, IBM će predstaviti IBM Flex System i Flashsystem, a HP će predstaviti novosti u domenu printinga i personalnih računara.

Kompanija Lenovo predstaviće sopstveni Fall-Winter portfolio proizvoda i usluga, biće tu i Blueberry i Asrock noviteta. Korejski LG će takođe snažno biti prisutan na na ovogodišnjem I-Day-u sa ponudom TV i AV uređaja, monitora, projektora, kućnih aparata, ali i mobilnih telefona. Pored LG-ja, tu je i korejski Samsung sa  velikom ponudom notebookova, štampača i monitora.  A svoje predstavnike na  I-Day 13 imaće i Sony, Nokia i Nvidia.

Leave a Reply