Hardware · PC računari

Ploča P45 sa ASUS Xtreme Phase Power dizajnom

Nova ASUS-ov P45 matična ploča održava PEAK POWER efikasnost I ostvaruje neviđene performanse I izdrživost

ASUS, svetski lider u proizvodnji matičnih ploča, objavio je nove P5Q PRO Turbo i P5Q Turbo matične ploče. Ove ploče su novi modeli bazirani na P45 čipsetu iz veoma cenjene P5Q serije i predstavljaju, jedinstveni Xtreme Phase Power Design koji obezbeđuje izuzetne performanse u smislu čuvanja energije. Ove ploče su takođe opremljene sa TurboV i Turbo Key dodacima za vrlo lako korišćenje opcije overklokinga, kao i ASUS EPU i Express Gate funkcije koje omogućavaju korisnicima da uživaju sve te jedinstvene performanse odjednom.

Xtreme Phase Power Design za bolju Peak Power efikasnost

ASUS Xtreme Phase Power Design automatski uslužuje više radnih faza da bi dobio više energije. Angažovanje više radnih faza, zapravo kao posledicu ima sporije učitavanje energije za svaku fazu, omogućavajući stabilniju snagu za sprovođenje većih overkloking performansi. ASUS Xtreme Phase Power Design, takođe omogućava automatsko premošćavanje energije u odnosu na trenutno učitavanje, omogućavajući na taj način celokupnu energiju još efikasnijom.

Sa tako pojačanom snagom, ojačana stabilnot I jednostavnije operacije mogu biti izvodljive sa bilo kakvim učitavanjem, baš kao što prednost reduciranog gubitka snage pomaže operativnosti na nižim temperaturama. ASUS Xtreme Phase Power Design može na taj način da automatski maksimizira energiju, postiže bolje performanse i više stabilnosti i niže temperature pri bilo kom učitavanju. Osim toga, ova opcija održava vrhunski kvalitet VRM kompenenti dostupne na svim modelima ASUS-ovih matičnih ploča, koje sadrže: nizak RDS MOSFET, feritni prigušni kalem i kondenzator visokog kvaliteta – i na taj način omogućavaju korisnicima da uživaju bolju izdrživost komponenti, kao i duže trajanje.

Turbo Key i TurboV za lako i precizno overklokovanje

ASUS Turbo Key je ekskluzivan dodatak koji pretvara dugme za uključivanje (power button) u dugme za overkloking. Sa vrlo lakom I jednostavnom instalacijom korisnicima je omogućena mogućnost da pojačaju nivo performansi sa prostim pritiskom na dugme, tako da mogu da ubrzaju mašinu, a da pritom ne prekidaju rad ili uživanje u igri. Za hardcore korisnike, ASUS P5Q PRO Turbo i P5Q Turbo takođe nude i TurboV, napredni alat za overklokovanje koji odžava mikro-kontrolore koji omogućavaju vrlo precizno podešavanje na 0.02V. Osim toga, korisnici mogu da sačuvaju preferirane O.C. profile i na taj način vrlo lako primene najbolje O.C. podešavanja za bilo koji drugi prikladan radni scenario. Sada bukvalno svako može uživati pojačanje performansi, bez prethodnog gašenja operativnog sistema ili rebooting-a.

Ekskluzivna tehnologija koja je okrenuta korisnicima

P5Q PRO Turbo I P5Q Turbo matične ploče takođe sadrže visoku tehnologiju koja omogućava opciju čuvanja energije I beskrajnu zabavu. Sa ASUS EPU ceo sistemski menadžment energije je postignut sa automatskim selektovanjem već postojećih profila.
ASUS Express Gate je nova i uzbudljiva stanica za instant zabavu koja održava alternativne operativne sisteme koji povezuju frekventnije podizanje sistema bez ulaska u default operativni system.

Leave a Reply