Hardware · Internet

Pokrenuta Quantum-Force.net web lokacija

Foxconn pokrenuo Quantum-Force.net web stranicu namenjenu QF seriji matičnih ploča za overclockere i entuzijaste. Na web stranici se mogu naći informacije o overclockingu
Foxconn matičnih ploča te preuzeti beta verzije novih BIOS-a, čime i vlasnici Foxconn matičnih ploča dobijaju priliku da budu deo zajednice koja konstantno radi na razvoju boljih rešenja koja omogućavaju vrhunske performanse.

Uz pokretanje web stranice, organizovana je i nagradna igra za sve vlasnike Foxconn MARS matične ploče. Najbolja tri 3DMark06 rezultata postignuta sa MARS pločom biće nagrađena sa 1.000, 500, odnosno 250 USD. Više informacija o toj nagradnoj igri možete naći ovde:
http://www.quantum-force.net/Qforcers/Q000000002/.

Takođe, na Quantum-Force.net web stranici možete naći i intervju sa jednim od najpoznatijih svetskih overclockera, Shaminom, gde Shamino prenosi svoja iskustva u koriđtenju MARS matične ploče (http://www.quantum-force.net/Qforcers/Q000000003/), ali ujedno otkriva i čitavu ideju iza Quantum-Force serije. QF omogućava korisnicima i da se uključe u forum gde će se u budućnosti moći naći preporuke za kupovinu hardvera, overclocking, modding, tweaking i sl.

Leave a Reply