Gadgets · Hardware

Portabl MP3 player Apacer AU220

Apacer Technology je lansirao inovativan i moderan portabl MP3 player AU220, za one korisnike kojima je potreban “trendi” izgled kombinovan sa udobnošću korišćenja.

Završna obrada u stilu kožne površine nudi divan osećaj na dodir i utisak plemenitosti kao dodatak svom tankom izgledu. Ugrađeni USB konektor čini da korisnik uopšte nema potrebu da brine o kablovima kada god želi da razmenjuje muziku. Korisnički interfejs jednostavan za upotrebu je dizajniran da prirodno privuče vaše prste za trenutni pristup muzici koju volite. Najbolje od svega, njegove dimenzije jednostavne za nošenje omogućavaju korisniku da uživa u muzici uvek i svuda.

Sa površinom tako obojenom da simulira kožu, i zaobljenim tasterima od aluminijuma, Audio Steno AU220 objedinjuje najelegantniji osećaj sa modernim urban stilom u svom savremenom izgledu. Visoko sjajni LED displej takođe donosi notu visoke mode. Kompakten dimenzije (8 cm X 2,9 cm) sa rupicom za traku na vrhu omogućava korisniku da uživa u muzici na svakom mestu.

Ugrađeni USB konektor omogućava korisniku modela Audio Steno AU220 da prenese podatke bez potrebe za USB kablom. Takođe možete da ga koristite i kao portabl USB fleš drajv i da na njemu sačuvate podatke. Record i Equalizer dugmad su montirana na telo uređaja i njihova upotreba je intuitivna. Visokoenergetska litijumska baterija omogućava mnogo duže uživanje u muzici od tradicionalnih suvih baterija. Ugrađena fleš memorija u model AU220 je dostupna u kapacitetima od 1 GB, 2 GB i 4GB.

Leave a Reply