Hardware

Positive i ASUS dele poklone

Ove godine, u saradnji sa ASUS kancelarijom u Srbiji novosadski Positive je odlučio da odmene Deda mraza pred novogodišnje praznike. Naime, svakom kupcu ASUS tablet, laptop ili netbook uređaja, obezbedili suvredne poklone.

Odaberite nešto iz široke palete ASUS laptopova, praktične 13,3“ i 14“ laptopove odličnog dizajna, lagane i tanke poput Ultrabook računara, odlične 15,6 laptopove u raznim bojama, Nexus tablet – uređaj koji je trenutno jedan od najpopularnijih na tržištu. Naravno u ponudi su i ASUS Ultrabook računari vrhunskog dizajna u aluminijumskom kućištu, spremnih za najteže zadatke koje možete da im postavite.

ASUS laptop računari su najprodavaniji laptop računari u 2012 godini, najviše zbog toga što su zaposleni u ovoj čuvenoj Tajvanskoj kompaniji uspeli da usklade pristojne cene, odličan kvalitet i dizajn kome se teško može odoleti.

Akcija traje do 31.12.2012 godine u Vašoj kući računara POSITIVE, u ulici Danila Kiša 5, u Novom Sadu. Radno vreme kompanije je 08-16 h svakog radnog dana, a subotom 09-14. Sve informacije na telefon 021/472-03-88 ili na mail [email protected]

Leave a Reply