Događaji · Hardware

POSITIVE informaciono-tehnološka podrška EXIT Festivala

IT kompanija POSITIVE iz Novog Sada i ove godine je obnovila saradnju sa EXIT Festivalom. Za potrebe organizatora festivala novosadski POSITIVE će obezbediti  preko 100 računara od kojih će većinu predstavljati Hewlett Packard netbook računari od 10 inča u funkciji terminala za zamenu vaučera za karte i obezbeđivanje što jednostavnijeg ulaska na ovogodišnji EXIT.

U Press Centru koji će se nalaziti na Petrovaradinskog tvrđavi, novinarima, gostima i učesnicima biće na raspolaganju desktop računari ali i MSI WIND All-in-One Touchscreen računari. Korisnici Pres centra će imati mogućnost da na računarima najnovije generacije pišu i kreiraju izveštaje, novinske članke i različite digitalne audio i video sadržaje za sve vrste elektronskih medija i web.

Za goste EXIT kampa, POSITIVE će tradicionalno sedmu godinu za redomobezbediti potpuno besplatan Internet kafe. Kamperi će i ove godineod otvaranja do zatvaranja kampa na računarima i dodatnoj opremi moći da razmenjuju elektronsku poštu, koriste društvene mreže, kreiraju različite multimedijalne sadržaje i na taj način prenesu svoju utiske sa Festivala.

IT kompanija POSITIVE svoju stručnost i osposobljenost godinama dokazuje u specifičnim uslovima i okruženju  gde pruža tehničku i logističku podršku primenom svojih znanja i novih tehnologija.

POSITIVE u saradnji sa organizatorima kreira jedinstvena rešenja radi bolje realizacije i održavanja EXIT Festivala koji se ove godine održava od 8. do 11. Jula u Novom Sadu.

Ograničena količina HP netbook računara od 10 inča koji će ove godine biti podrška tokom 4 dana trajanja Festivala, mogu se nabaviti  već u pretprodaji po jedinstvenoj ceni od 19.900 dinara u maloprodajnom salonu Positive u Novom Sadu u ulici Danila Kiša broj 5 ili putem Web Shopa na adresi: www.positive.rs.

Leave a Reply