Hardware

POSITIVE postao ovlašćeni servis za MSGW računare

IT kompanija “POSITIVE” iz Novog Sada potpisala je Ugovor sa kompanijom “KIMTEC” i postala zvanični, ovlašćeni servis za MSGW računare.

Svi računari koji su izašli iz proizvodnje pod brendom MSGW bez obrzira da li su kupljeni u nekom od maloprodajnih objekata računarske opreme ili hiper i mega markerima, mogu se servisirati u POSITIVE-u u garantnom roku kao i van njega.

MSGW računari od skoro se mogu kupiti i u maloprodaji POSITIVE-a. U ponudi je desetak modela, odabranih po principu „za svakoga po nešto”. Računari su dizajnirani, sastavljaju i testirani u automatizovanom pogonu KIMTEC-a po najvišim standardima, pri tome zadržavaju izuzetan odnos cena/kvalitet.

MSG računari zauzimaju 8% tržišta Srbije prema istraživanju IDC-a, sa tendencijom daljeg rasta prodaje. Zbog sve većeg broja ovih računara u upotrebi, javila se i potreba za tehničkom podrškom kao i za servisiranjem ovakvih računara. U novosadskom POSITIVE-u je od sada korisnicima omogućeno da na brži i jednostavniji način reše servisne probleme, posavetuju se ili zatraže tehničku podršku ukoliko poseduju jedan od MSGW računara.

Leave a Reply