Hardware

Positive prodajna akcija tokom marta

Tokom marta meseca novosadska IT kuća Positive sprovodi veliku prodajnu akciju u okviru koje će po povoljnijim uslovima moćiće da se nabave  desktop računari sa ili bez operativnog sistema, Brand Name računari HP sa monitorom, monitori Samsung i Philips, štampači iz portfelja Samsunga i HP-a, te široka paleta notebookova renomiranih proizvođača: Asus, Acer, Lenovo, HP i Toshiba.

Takođe, prode niži cena Positive je premio i poklone, pa tako recimo ukoliko kupite konfiguracije sa Windows-om na poklon dobijate kompjuterski sto, ili recimo uz Toshiba Laptopove kupci će dobijati ma poklon originalnu Toshiba torbu, dok će se uz netbook Asus EEE 1001PX na poklon dobijati USB modem sa 3GB internet saobraćaja.

Svi akcijski proizvodi izmaju oznaku A na sajtu, a sve proizvode sa akcije možete poručiti putem Positive webshopa, tako da je besplatna isporuka na adresu obezbeđena za kupovine vrednosti preko 10.000 dinara. Takođe, putem Positive sajta robu možete i rezervisati, platiti ili preuzeti i lično u ulici Danila Kiša 5 u Novom Sadu.

Leave a Reply