Hardware

Power-over-Ethernet pristupna tačka za mala i srednja preduzeća

Power-over-Ethernet pristupna tačka nudi visoke performance i fleksibilne opcije raspoređivanja

D-Link je proširio svoj asortiman bežičnih pristupnih tačaka za mala i srednja preduzeća koji kombinuje prednosti bežičnog AC sa bogatim spektrom opcija povezivanja.

Bežični AC1200 Simultaneous Dual-Band PoE Access Point (DAP-2660) pomaže kompanijama da zadovolje svoje rastuće bežične potrebe tako što ih pravi da jednostavno isporučuju, jednostavnu za rukovanje i snažnu bežičnu mrežu. Kao dual-band pristupne tačke, zaposleni mogu da koriste svoje najnovije uređaje da se priključe u 5GHz bežični opseg za veće brzine i manje radio smetnje, dok se i dalje zadržava puna podrška za starije uređaje.

D-Link DAP-2660

“Bežični pristup, zapravo brzo postaje način da mala preduzeća obezbede povezanost na mrežu u kancelarijama. Bežični AC obezbeđuje veću brzinu i smanjene smetnje, što ga čini savršenim za zaposlene koji koriste više uređaja i pristupaju sve većem broju online ‘cloud’ usluga,” rekao je Tvrtko Ljubić, regionalni menadžer D-Link Adria. “Bežični AC1200 Simultaneous Dual-Band PoE Access Point pomaže ovim kompanijama da ponude povezivanje bilo koje konfiguracije koja odgovara njihovim potrebama, pa ih je lako postaviti i upravljati njima.”

Fleksibilnost da može biti namontiran/postavljen na plafon, zid ili sto, sa svim internim antenama, čini ga neprimetnim dodatkom bilo koje kancelarije. Takođe, kao Power over Ethernet (PoE) uredjaj, može biti instaliran u područja/delove gde priključci za struju nisu lako dostupni.

Savršen za visoke zahteve poslovnih aplikacija, bežični AC1200 Simultaneous Dual-Band PoE Access Point može da isporuči kombinovane bežične brzine do 1,200Mbps. Takođe, može se koristiti u više režima rada: kao pristupne tačke, bežični sistem distribucije (WDS) sa pristupnom tačkom, WDS/most ili bežični klient. Administratori mreže su u stanju da podese više jedinica širom objekta , konfigurisati ih i premestiti sa jednoog na drugi a takođe obezbeđuje mrežni pristup pojedinim uređajima. Kao takva, može da se koristi da spaja mreže između različitih objekata bez potrebe za instaliranja dodatnih kablova/žica. Ona takođe nudi funkciju upravljanja uređajima kao što je balansiranje preuzimanja (loading) sa upravljanjem opsega da obezbedi bržu i stabilniju bežičnu vezu za sve zaposlene. Ovo je kombinovano sa jakim bezbedonosnim karakteristikama i karakteristikom autentifikacije, tako da vlasnici mogu biti uvereni da su podaci i pristup bezbedni.

Leave a Reply