Hardware

Praktični ADATA UV131 USB 3.0 flaš disk

ADATAR Technology, lider u proizvodnji visoko-performansnih DRAM modula i proizvoda od NAND Fleš memorija, danas je lansirao UV131 USB 3.0 fleš disk. Ovaj disk poseduje elegantan eksterijer sive boje i profesionalnog izgleda, načinjen od izdržljive legure cinka sa prorezom za vezicu u obliku spojelera trkačkih automobila. ADATA UV131 USB 3.0 fleš disk nudi kombinaciju najlepšeg izgleda i izuzetne izdržljivosti.

adata

Spoj Elegantnosti i Dugotrajnosti

Elegantna spoljašnjost sa hrom-sivim finišem, čini UV131 USB fleš disk modnim detaljem koji odslikava jednostavnost i dugotrajnost. Za sve one koji zahtevaju najviši kvalitet, ovaj disk se nalazi u izdržljivom kućištu od legure cinka sa elegantnim izgledom i dizajnom bez poklopca, te pruža ultimativnu profesionalnost i lakoću upotrebe. Prorez za vezicu u obliku spojlera sportskih automobila čini UV131 lakim za držanje, priključivanje i sigurno nošenje na privesku za ključeve. Sa UV131 USB 3.0 fleš diskom vaše podatke možete svugde prenositi elegantno i bezbedno!

Super Brz Prenos Podataka i Besplatan Softver

Iako ADATA UV131 fleš disk dolazi sa podrškom za super brzi USB 3.0 interfejs, on je takođe kompatibilan sa USB 2.0 interfejsom te se može koristiti i na starijim uređajima. ADATA UV131 USB 3.0 fleš disk vam omogućava brz pristup vašim podacima i dolazi sa kapacitetima od 16GB, 32GB i 64GB. Kupci ADATA USB diskova imaju pravo na preuzimanje “UFDtoGO” i “OStoGO” ADATA besplatnog softvera kao i na doživotnu garanciju.

Leave a Reply