Hardware

Predstavljeni novi Lenovo uređaji na CES 2014

Kompanija Lenovo danas je na CES Sajmu 2014 pedstavila portfolio uređaja namenjenih kućnoj upotrebi koji omogućavaju korisnicima da uživaju, povezuju se i stupaju u interakciju sa svojim medijima i sadržajem. Ovi uređaji obuhvataju Lenovo Beacon personalizovani lični cloud skladišni uređaj, Lenovo N308 Android kućni računar, tablet računar Lenovo Horizon 2 i Lenovo A740 All- in-One ( AIO ) PC .

Prvi Lenovo personalizovani uređaj za cloud skladištenje, Beacon, omogućava korisnicima da lako uskladište i razmene multimedijalne sadržaje preko svojih računara ili mobilnih uređaja bilo da su u kući ili im pristupaju daljinski. Korišćenjem specijalne Android aplikacije kreirane za Beacon, korisnici mogu čak pretvoriti svoje Android smart telefone u daljinski upravljač za svoj personalizovani Cloud uređaj.

Horizon2 lenovo

 

Kao, prvi kućni Android desktop kompanije Lenovo, Lenovo N308 AIO pruža pristup svetu aplikacija na svom multitouch ekranu dijagonale 19.5 inča, po ceni koja počinje od 450 američkih dolara.

Horizon 2 tablet PC oslanja se na lidersko iskustvo kompanije Lenovo u multimode računarstvu sa radikalno tanjim i još lakše prenosivim dizajnom, a kao najtanji AIO uređaj sa ekranom od 27 inča, Lenovo A740 stvara svestran i moderan kućni računar.

Leave a Reply