Hardware

Premijera Windowsa 8 na Gedget festu

Drugi dan interaktivnog i zabavnog Gadget Fest-a 2012. bio je u svetlu premijere Windows 8, ekluzivno u Tehnomanija zoni, u Galeriji Progres. Brojni posetioci imali su priliku da ga isprobaju već danas i uvere se da je ovo njegovo najbolje izdanje do sada.

Pored mogućnosti da među prvima otkriju čari Windows-a 8, posetioci su testirali i neke od svojih omiljenih gadgeta današnjice- pametne telefone, tablet i laptop računare, pametne TV uređaje poslednje generacije, MasterCard PayPass platni stiker koji olakšava kupovinu AIK banke kao i mnoge gadgete i spravice sa kojom šira javnost još uvek nije upoznata.

Prisustvovali su fenomenalnim predavanjima eminentnih , šef katedre zapredavača: Gospodin Željko Milović, prošeto je istorijom gadgeta kroz proizvode Tehnomanije, dok je Vladimir Lelićanin, šef katedre sa SAE instituta održao predavamje o najmodernijim alatima za web-dizajn. Profesor.dr Stanko Crnobrnja, govoreći o fantastičnim gadgetima Džejmsa Bonada, oduševio je publiku podsetivši ih na fantastične spravice iz laboratorije Doktora Q.

Predstavili su nam se i popularni tviteraši i poznati blogeri na “Belgrade TweetUP-u”.

Naravno, i dalje se nastavlja “Angry Birds” groznica, koja polako sužava izbor potencijalnih “Angry Birds” pobednika koje Samsung vodi na veliko finale u London.

Posetioce sutra, 27. oktobra, očekuju turniri, zanimljiva predavanja, ali i vredne nagrede naših izlagača.

Leave a Reply