Hardware

Prestigio Facebook Summer Photo Contest – objavljeni pobednici

Prestigio je danas objavio pobednike  Facebook Summer Photo Contest “Share your most luxurious summer moment”.

Pobednička fotografija pripada Marina Marinaiz Rusije, koja je osvojila glavnu nagradu takmičenja – Prestigio MultiPad PMP5080B.Annastella Lazarou, Dragan Lovrenčić, Gergana Kurukyuvlieva i Joshua Hawker zauzeli su drugo, treće, četvrto i peto mesto, čime su osvojili vredne Prestigo nagrade.

“Interesovanje za ovaj konkurs bilo je veliko, a bilo je neverovatno videti koliki spektar fotografija je nastao iz zadate teme. Mi smo zaista uživali u primljenim radovima, a ovim putem želimo da se zahvalimo svima koji su učestvovali! Nije bilo lako odabrati 5 pobedničkih fotografija, jer su svi naši učesnici prijavili divne radove! Ipak, pobednici su zaslužno na svojim mestima i izuzetno smo srećni što možemo da ih nagradimo ! “, izjavio je Prestigio Marketing tim.

Pobednička fotografija konkursa oslikava jedinstvenost i magiju trenutka, predstavlja luksuz da se bude među prijateljima, porodicom i prirodom.  Luksuz je prepoznati lepotu u malim stvarima, to je najvažniji kriterijum koji je žiri vodio prilikom izobra pobedničkih fotografija.

“Share your most luxurious summer moment” konkurs je trajao od kraja avgusta do 2. oktobra, a online glasanje je izvršeno u poslednje dve nedelje konkursa. Fanovi Prestigio Facebook Fan stranice bili su u mogućnosti da glasaju za svoje omiljene fotografije uz pomoć “lajkova” do finalne runde.

Pobedničke fotografije i više informacija o takmičenju možete pogledati na Prestigio Facebook stranici.

Leave a Reply