Hardware

Prestigio ideje poklona za Novu Godinu i Božić

Kada se Nova Godina i Božić dovoljno približe kreće i praznična kupovina. Nemojte čekati poslednji trenutak za kupovinu savršenih poklona za prijatelje ili porodicu. Možda vas Prestigio ideje poklona za praznik mogu inspirisati da pronađete poklon sa ličnim pečatom za one koje volite.

Ideje poklona za muškarce

Poklon za modernog muškarca

Prestigio razume da je kriterijum pri odabiru torbe za vaš notebook ili drugu opremu, visok kvalitet izrade, smeštajni kapacitet i moderan dizajn. Napravite svoj izbor i odlučite se za jedan od naših modela: od praktičnih rančeva do modernih “messenger” torbi, koji su sličnog dizajna kao prikazana torba PBAG1 (na slici), koja nudi funkcionalnost, stil i eleganciju za kojom ste tragali. Predviđeni su za notebook računare do 15.4”.

Poklon za elegantnog muškarca

Ovaj elegantni uređaj je savršen za njegove dragocene fajlove, slike, muziku i druge podatke koje želi uvek da nosi sa sobom. Mali i kompaktan, PFD1 je u obliku upaljača, a posduje sjajno metalno kućište autentičnog izgleda i osećaja. Ovo je jedan sofisticiran gedžet za modernog muškarca sa osećajem za stil. Raspoloživ je u kapacitetima do 16GB, sa srebrnim ili zlatnim detlajima.

Poklon za ljubitelje trkačkih automobila

Prestigio DataRacer II poseduje “smeo” dizajn, vrhunsku brzinu i efikasnost, što ga čini “besnim” rešenjem za čuvanje podataka. Ovaj 2.5” eSATA prenosivi HDD je visoko-performansni uređaj sa uzbudljivim i jedinstvenim izgledom čiji je osmišljen u saradnji sa studiom za industrijski i automobilski dizajn koji rade za Alfa Romeo i BMW, između ostalih. DR2 će se vrteti pri impresivnoj brzini od 7200rpm, čuvati do 500GB, i unaprediti prenos podataka za 25% svojim Turbo režimom.

Poklon za ‘uvek dobro opremljene’ tipove/ one koji imaju sve/gedget fanove

Kako poseduje širok voltažni rang i različite konektore, Power Bank 501 će obezbediti dodatno napajanje za notebook, mobilni telefon, GPS navigator, prenosive igračke konzole, digitalne kamere iPod & iPhone, i druge prenosive uređaje. Idealan kao backup izvor napajanja koji se može koristiti u pokretu. Power bank predstavlja kombinaciju veoma kvalitetne Li-Polymer baterije dopadljivog dizajna. Priloženi punjač/adapter dizajniran je da bude univerzalan – prikladan za upotrebu u bilo kojoj zemlji (sa odgovarajućim adapterom), što ga čini savršenim kako za poslovna i privatna putovanja.

Ideje poklona za žene

Brilijantna ideja poklona … jer žena nikada nema dovoljno torbi

Za klasičan izgled koji nikada ne izlazi iz mode, elegantna Prestigio PBAG303 notebook torba je odličan detalj koji kombinuje jednostavne linije, moderan izgled i funkcionalnost. bag is a great accessory as it combines simple lines, modern flair and functionality. I par detalja koji znače: svilena postava, kožne drške i detalji u braon boji, kozmetička torba u istoj boji, kaiš za rame. Predviđena je za notebook računare do 15.4”, a ponuđena je i u bež boji.

Poklon za moderan tip žene sa “oštrim okom” za detalje

Ekskluzivan USB 2.0 flash uređaj od prave kože, idealan je kao modni detalj koji će reflektovati njenu ličnost. Prestigio nudi modele od braon ili crne kože za klasičan izgled, ili limitiranu seriju u zlatnoj, plavoj, pink i crvenoj boji. GEO edition može da odgovara ljubiteljima putovanja Ovi USB flash uređaji poseduju kapacitet do 16GB.

Poklonite joj više od ogrlice!

Ogrlica iz Prestigio ponude poseduje i prefinjen privezak koji je zapravo USB flash uređaja. Jednostavno pomerite zadnju stranu priveska da biste oslobodili USB konektor! Pozlata i stil, čine ovu ogrlicu savršenim poklonom za damu koja želi da sve svoje fotografije, dokumente, MP3 i video fajlove uvek ima sa sobom!

Poklon za moderne žene

Najlepši 2.5” prenosivi eksterni HDD je ovde! Prefinjena kombinacija boja izdvaja ovaj uređaj od ostalih, a ona će ga sa ponosom pokazivati svim svojim prijateljima. Uređaj je kompaktan tako da lako staje u većinu tašni i torbi. Spoljašnjost uređaja je od kože, a poseduje kapacitet do 500GB. Zaštitna futrola, koja zapravo predstavlja malu tašnu, priložena je u pakovanju uređaja. Ovaj Prestigio DataSafe II Fashion edition je, bez sumnje, atraktivan gedžet za modernu ženu.

Ideje poklona za porodicu i prijatelje

iPod & iPhone zaštitne futrole

Za vaš iPod Touch 2G i iPhone 3G/S, Prestigio zaštitne futrole sa trostrukom namenom predstavljaju elegantan detalj koji će definitivno doprineti izgledu vašeg modernog uređaja. Raspoložive su u deset različitih dezena različitih boja i tekstura, od kvalitetnih PU materijala ili prave kože.

Digitalni foto ram

Uživajte u najslađim ili najsmešnijim uspomenama uz pomoć Prestigio digitalnih foto ramova. Imamo modele od 7” do 10” ekranom visoke rezolucije koja reprodukuje kvalitetnu sliku. Velikim kapacitetom, slotom za više kartica, high-speed USB interfejsom i nekoliko korisnih funkcija, naši foto ramovi dodaju lični pečat svakom dekoru.

Bluetooth Hands Free

Za bezbednu vožnju u kojoj možete uživati , hands free car set obezbediće vam slobodu razgovora putem Bluetooth® telefona iz vašeg džpa ili bilo gde da se nalazi u vašem automobilu. Prestigio Hands Free set će vam obezbediti visok kvalitet zvuka, atraktivan dizajn i pravu mobilnost. Ultra tanak, Bluetooth® hands free PBHF501 poseduje tanak dizajn, pruža do 12 sati vremena za razgovor bez punjenja. Prestigio poseduje i u svom programu i set za automobil koji se puni solarnom energijom.

Leave a Reply