Gadgets · Hardware

Prestigio ideje za darivanje za Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih je romantičan praznik koji donosi toplinu i radost, te mogućnost da darujete voljenu osobu simboličnim ali jedinstvenim poklonom. Ipak, izbor poklona za voljenu osobu nije jednostavan zadatak.

Kako bi iskazali svoju naklonost osobi koju darujete, poklon za Dan zaljubljenih mora predstavljati kombinaciju stila i originalnosti. Prestigio vam nudi originalne Hi-Tech poklone kako biste iznenadili one koje volite.
Pokloni za dame:

Flash Drive Limited Edition – Crvena, roza, zlatna i plava su boje u kojima su Leather Flash Drive Limited serije raspoloživi. Od navedenih boja, potrebno je samo odabrati onu koja vam se najviše sviđa i poklon za vašu voljenu je spreman.

5 avenue torbe – Svaka žena treba još jednu torbu i još jedan kovčeg. Budite potpuno sigurni da će joj se svideti. 5 avenue serija uključuje torbe različitih veličina: od malih torbi do putnih kovčega.

Pokloni za muškarce:

GPS navigacioni uređaji – Svakog muškarca za Dan zaljubljenih  najbolje će impresionirati GPS navigacioni uređaj koji će mu pomoći da uštedi vreme i pronađe najbliži put do željene destinacije.

Data Safe III – Eksterni hard disk sa 23 karatnom pozlatom biće ekskluzivan dar za svakog muškarca koji ceni kvalitet i dobar izgled.

Leave a Reply