Hardware · TV-Monitori

Prestigio je objavio lansiranje dva nova modela prenosivih DVD plejera

Kompanija Prestigio je uvrstila u svoju kolekciju prenosivih DVD plejera još dva modela DVD plejera. Kompaktan 9-inčni DVD plejer PPDP590 i elegantan 10,2 inčni PPDP711 su kreirani da pruže vrhunsku zabavu u svim sverama modernog života. Oba plejera podržavaju različite video formate i poseduju anti šok funkciju kako biste uživali u kvalitetu filmova čak i u pokretu.

Novi prenosivi DVD plejeri podržavaju različite audio i video formate koji proširuju vaš izbor formata filmova. Možete reprodukovati video različitih tipova, neki od njih su  mpeg 2(SVCD), mpeg 4(DivX 4/5)(opcija), XviD, mp3/wma ili slušati muziku u mp3/wma formatu. I više od toga sa ovim DVD plejerima možete uživati u hiljadama fotografija. Pored uobičajenih formate ovi modeli podržavaju i  KODAK Picture CD – nemojte zaboraviti da ih potražite prilikom štampanja slika.

Nove modele karakteriše dizajn naklonjen putovanju koji je pogodan za zabavu u domu i tokom putovanja Poseduju sve što je potrebno za vaše uživanje u omiljenim filmovima bilo gde da idete: tanko telo, kompaktan dizajn, intuitivne kontrole sa svim potrebnim tasterima pri ruci. Ovi plejeri su dovoljno kompaktni da staju i u male torbe za putovanja. Sa druge strane, klasična srebrna i crna boja plejera odgovara svakom okruženju, u vašem domu ili kancelariji.

Napredne funkcije ekrana (9 inča za PPDP590 i 10,2 inča za PPDP71) pružaju vrhunski kvalitet slike iz svakog ugla. Dodatne prednosti ovih modela su anti šok funkcija koja garantuje savršenu sliku tokom vožnje, i sprečava poigravanje slike čak i na neravnom putu.

“Zadovoljstvo mi je da najavim nove članove Prestigio brend porodice. Više ne postoje ograničenja za odličan provod na bilo kom mestu, zahvaljujući Prestigio DVD plejerima. U krajnjoj liniji, lansiranjem ovih proizvoda svaki član porodice može sebi priuštiti zabavu na otvorenom, tokom putovanja.”- rekao je Vladislav Ivanov, Prestigio marketing direktor.

Prestigio Portable DVD plejeri PPDP590 i PPDP71 kombinacija su modernog dizajna i kvaliteta. Ovi plejeri će svakodnevnu zabavu učiniti zanimljivijom i ugodnijom.

Tehnički detalji i prednosti:

PPDP590 – 9″ ekran i crno telo

PPDP711 – 10.2″ ekran i srebrno telo

TV sistem podrška: NTSC i PAL

Interfejs naklonjen korisniku

Podrška media tipa: DVD +R/-R/RW, CD-R/RW, Kodak PictureCD

Slike uključujući KODAK Picture CD

Anti-Shock funkcijaon

Podržani formati:

Slika: jpg

Audio: mp3/wma

Video: mpeg 1(VCD), mpeg 2(SVCD), mpeg 4(DivX 4/5)(optionally), XviD

Format memorijskih kartica: SD/SDHC, MMC, Pen Drive

Leave a Reply