Gadgets · Hardware

Prestigio je predstavio proizvode na modnoj reviji u Beogradu

Prestigio Technologies Ltd., dinamičan internacionalni vendor proizvoda za digitalni dom i kancelariju, predstavio je svoju liniju proizvoda na modnoj reviji u  Srbiji u samom srcu Beograda.

Poznati svetski modeli, u noći glamura predstavili su Prestigio proizvode na pravoj modnoj reviji održanoj u klubu “Colonial sun”u glavnom gradu Srbije – Beogradu. Više od 100 gostiju – partnera, novinara i VIP gostiju uživalo je u dvadeset-minutnoj modnoj reviji gde su Hi-tech proizvodi postali pravi modni detalji. Tri prelepe dame i jedan džentlmen prikazali su brend na moderan i jedinstven način.

 

Leather Data Flash uređaji crvene, pink, zlatne, bež, plave i crne boje kao i jedinstvena GEO serija ovih uređaja, eksterni hard diskovi – Data Safe II, Pocket Drive II i HDD Essential White su prikazani na početku revije. Prestigio je prikazao i specijalnu liniju torbi za poslovne ljude koji vode računa o svom izgledu – Wall Street notebook torbe od vrhunske kože u braon i crnoj boji. Posebno dizajnirane za dame, crvene laptop torbe kompanije Prestigio su mudro upotpunjene sa neseserom (ponovo u crvenoj boji) za kozmetiku ili omiljene gedžete..  

Vodeći model na reviji bila je poznata srpska manekenka  Anđlija Vujović koja je iznela svoje mišljenje o Prestigiio proizvodima nakon revije:  “Bila sam iznenađena kada sam videla da jedan Hi-tech brend fokus usmerava na moderan izgled svojih proizvoda”,  rekla je Anđelija. “Svi ovi prelepo dizajnirani proizvodi pokazuju svima nama da će uskoro postojati potpuno nova kategorija u svetu mode.  Počastvovana sam što mi je pružena mogućnost da u tome učestvujem na samom početku sa ovom modnom revijom u Beogradu.  Uz Prestigio brend možemo pobeći od ovog sivog, monotonog, metalnog sveta koji su hi-tech uređaji do sada predstavljali.”  

Tokom večeri gosti su bili prijatno iznenađeni i tačkom sinhronog plivanja koju su izvele četiri devojke u bazenu kluba. Elegantni pokreti ovih mladih devojaka savršeno su oslikavali poruku brenda o stilu i vrhunskom nivou performansi.

Nagradna igra, kokteli u bojama Prestigio LDF uređaja, čokoladna fontana – predstavljali su užitak gostima tokom večeri.
Dejan Pantelić, jedan od najpopularnijih srpskih voditelja bio je zadužen za dobro raspoloženje svih prisutnih.

Leave a Reply