Gadgets · Hardware · Notebook-Netbook

Prestigio lansira “5th Avenue” seriju torbi za ljude koji često putuju

Kompanija Prestigio Technologies Ltd. predstavila je novu seriju laptop torbi i kofera koje karakteriše elegantan stil i izuzetna udobrnost prilikom putovanja.

Prestigio “5th avenue” serija torbi obuhvata modele za ljude kojima je potrebna mobilnost i funkcionalnost prilikom čestih putovanja. Brojne pregrade i prostor pored bezbednog putovanja obezbediće i prostor za sve gedžete i brojne prenosive uređaje koji idu uz laptop.

Korisnici će moći da odaberu savršenu torbu za sebe jer “5th avenue” serija sadrži modele torbe od 14”  do kofera od 28” u braon boji, kao i  torbe od 15” i 20” inča za poslovne potrebe u crnoj boji.

14” nylon hand-carry torba je savršeno rešenje za svakodnevna putovanja. Tri pregrade, dva džepa za mobilnu opremu i pregrada za olovke će vaše uređaje držati u savršenom redu. Ovu notebook torbu možete nositi u ruci ili preko ramena. Na poleđini torbe nalazi se ručka koja će olakšati putovanje, a i jednostavno se povezuje na kofer. Istovremeno, torba poseduje sigurnosnu bravu koja će osigurati sve stvari unutar torbe i eliminisati brige oko bezbednosti.

18” nylon trolley torba je dizajnirana za kraća putovanja. Ručka i višenamenske pregrade pružiće vam neophodnu udobnost tokom putovanja, a sigurnosna brava će zadovoljiti zahteve za bezbednost stvari.

20” nylon travel torba napravljena je za ljude koji često putuju tako da im je pored prostora za hi-tech opremu potreban i prostor za prtljag. Ručka koja se može postaviti na dva nivoa će zadovoljiti potrebe svake dame koja često putuje, a pritom ne želi da nosi sa sobom teške kofere.

28” nylon kofer će zadovoljiti zahteve svakog putnika svojim prostorom za prtljag namenjen dužim putovanjima. Više pregrada će pakovanje učiniti jednostavnim ali će i osigurati da svoje stvari pronađete u savršenom redu nakon transfera na aerodromu. Sigurnosna brava će zaštititi vaše dragocenosti tokom putovanja. Prisustvo točkova je garancija da će se putnik osećati ugodno jer neće morati da nosi težak kofer tokom putovanja.

Za poslovne ljude Prestigio predstavlja dva modela torbi u crnoj boji. Manji model je  15” trolley torba namenjena za prenos laptop računara, prateće opreme i dokumenata za poslovne potrebe. Sigurnosna brava će osigurati iinformacije, a torba se može nositi ili preko ramena ili možete koristiti trolley ručku.

Drugi poslovni model je 20” kofer namenjen kratkim poslovnim putovanjima. Oblik kofera i dimenzije će obezbediti da svoj prtljag ponesete sa sobom u avion čime ćete  preskočiti iscrpljujuće i zamorno podizanje prtljaga nakon sletanja. Prostor se može i proširiti ukoliko pokloni koje ste kupili za svoje najbliže na putu premaše vaša očekivanja.

Svi modeli iz serije “5th avenue” pokriveni su šestomesečnom garancijom. Oni su napravljeni da zadovolje različite zahteve tržišta i potrebe korisnika.  “5th avenue” serija prati uspeh Wall Street” torbilansiranih u januaru ove godine koje su već generisale značajne koristi za Prestigio.

Leave a Reply