Gadgets · Hardware

Prestigio lansira Leather Data Flash Geo izdanje

Prestigio Technologies Ltd., dinamični internacionalni vendor state-of-the-art proizvoda za digitalni dom i kancelariju, lansirao je nove uređaje za digitalni smeštaj podataka koji su kreirani sa fokiusom na inovativnosti i originalnom dizajnu. Novi proizvodi su raspoloživi u radnjama Prestigio partnera širom Centralne i Istočne Evrope, Srednjeg Istoka i Severne Afrike.

Na tržištu danas postoji mnogo različitih flash uređaja i nije jednostavno napraviti izbor. Dok se neki rivali fokusiraju na prenosivoj primeni, drugi na brzini, Prestigio zna kako da zadobije pažnju i naklonoost potrošača – visok kvalitet i moderan dizajn ujedinjeni su u novom data flash uređaju i čine besprekornu kombinaciju.

Prestigio Leather Data Flash Geo izdanje je male težine i predstavlja moderno rešenje za razmenu, smeštaj i prenos vrednih podataka. USB 2.0 interface znači da će uređaj biti kompatabilan sa gotovo svim PC računarima što vas oslobađa napora vezanih za narezivanje CD ili DVD diskova. Sa USB 2.0 transfer fajlova će se vršiti brzo i jednostavno za samo nekoliko sekundi.

Pored izuzetnih karakteristika za prenos podataka i mogućnosti uskladištenja do 8 GB podataka, ono što ovaj proizvod apsolutno izdvaja od drugih je njegov originalan dizajn. Raspoloživ u klasično beloj ili elegantno crnoj boji uređaj poseduje i jedinstven dizajn na koži koji podseća na geografske mape što će učiniti da se pokrene avanturistički duh. Putujte i istražujte nove horizonte, a bilo gde da idete ponesite svoje fajlove, muziku i video.

Moderno pakovanje Prestigio Prestigio Leather Data Flash Geo izdanja čini ga idealnim poklonom kako za žene tako i za muškarce koji cene moderne uređaje. Obezbedite idealan poklon za drage osobe i šarmirajte njihova srca originalnim proizvodom u elegantnom i dopadljivom pakovanju.

Spoj inovativnog dizajna koji naglašava jednostavnost, eleganciu i originalnost Prestigio Leather Data Flash Geo izdanje čini proizvodom sa unikatnim stilom. Prestigio visoku tehnologiju i modu pomera na potpuno novi nivo dodajući modernom stilu života osećaj avanturističkog duha.

 

Karakteristike proizvoda

  • Raspoloživi kapaciteti: 1, 2, 4, 8 GB

  • Drajveri: Nije potrebna instalacija drajvera osim za Windows 98

  • Dimenzije: 82mm x 27mm x 15mm

  • Napajanje: Nije potrebno eksterno napajanje

  • Boja: bela/crna koža

  • Težina: 30g

Leave a Reply