Gadgets · Hardware

Prestigio lansira novu liniju prenosivih DVD playera

Kompanija Prestigio Technologies Ltd. objavila je uvođenje nove linije modernih prenosivih DVD playera dizajniranih posebno za zabavu mobilnih entuzijasta. Proizvodi će biti rasploživi u radnjama Prestigio partnera širom Centralne i Istočne Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike. Novu liniju proizvoda predstavljaju tri prenosiva DVD playera koji korisnicima obezbeđuju visokokvalitetno iskustvo bilo gde da se nalaze  — od doma, preko kancelarije, automobila, plaže, pa čak i tokom kamopovanja.

Prestigio portable DVD player

Novi Prestigio DVD playeri su rapoloživi u tri različite veličine u cilju zadovoljenja potreba mobilnih korisnika. Sve modele karakteriše tanak profil, 16:9 widescreen TFT LCD panel dizajniran kao ‘flip-up’ format kako bi ekran bio više zaštićen od mogućeg grebanja i oštećenja kada se ne koristi. Kada je u upotrebi, uređaj poseduje zaštitu od udara što je idealna karakteristika tokom putovanja automobilom po neravnim predelima.

Najmanji PPDP370 model karakteriše izuzetno kompaktan 7-inčni ekran, PPDP585 srednje veličine poseduje 8.5-inčni ekran, dokt“senior” PPDP710 model sa svojim velikim 10-inčnim ekranom pruža izvanredan video prikaz štro prkosi kompaktnoj veličini playera

Jedinice su u mogućnosti da reprodukuju DVD +R/-R/RW, CD-R/RW, i podržavaju DVD-Video, Audio CD, Kodak Picture CD media formate. Tako da semogu koristiti ne samo kao prenosivi bioskop, već i kao mobilni jukebox za sve raspložive zabavne mogućnosti.

Izuzetno kvalitetan zvuk isporučuju integrisani 1.5W stereo zvučnici unapređeni Dolby Digital decoderom, ali za ličnu zabavu može se koristiti džek za slušalice. Sa integrisanim čitačem kartica, video i audio izlazima,  kao i postojanje USB porta za povezivanje raznovrsnih eksternih uređaja. On-screen meni na više jezika omogućuje jednostavnu navigaciju.

Naša nova linija prenosivih DVD playera je odličan primer kako Prestigio primenjuje inovativnost i stil u sve naše proizvode,” rekao je Martin Zeman, direktor prodaje i marketinga kompanije Prestigio za Centralnu i Istočnu Evropu.  “Ovi DVD playeri rasploživi su u različitim veličinama, a to što su odlična kombinacija male težine i visokog kvaliteta zvuka i video karakteristika, znači da ovi uređaji nude idealno rešenje za sve koji traže prenosivi kućni bioskop”.

Novi Prestigio DVD playeri se isporučuju sa punjivom baterijom koja nudi do 3 sata autonomije, kao i adapterom napajanja i 12V adapterom za automobil koji će biti izuzetno koristan kako biste obezbedli zabavu deci tokom dugih putovanja ili ukoliko se nađete u saobraćajnoj gužvi. Pakovanje uključuje i daljinski upravljač, audio-video kabl, torbu za automobil, uputstvo i instalacioni CD.

Leave a Reply