Gadgets · Hardware

Prestigio pokloni ideje za Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih kao romantičan praznik koji donosi toplinu i bliskost, i naravno šansu da dragoj osobi darujete simobličan ali jedinstven poklon. Ipak, izbor poklona za dragu osobu nije jednostavan zadatak. Poklon za Dan zaljubljenih mora biti kombinacija stila i originalnosti kako biste istakli svoju naklonost prema osobi koju darujete. Prestigio vam nudi originalne Hi-Tech poklone kako biste iznenadili one koje volite.

Ideje poklona za dame:

Flash Drive Limited Edition – Crvena, pink, zlatna i plava su boje u kojima su Leather Flash uređaji Limited serije raspoloživi. Potrebno je samo da odaberete onu koja vam se najviše dopada od raposložive čeitiri i polon za osobu koju volite je spreman.

  • Gifts Ideas for St. Valentine day Digitalni foto ram – Poklonite digitalni foto ram romantičnoj dami. Ona će znati da ceni mogućnost da slike osobe koju voli uvek drži na svom stolu.

Gde kupiti >>
Gde kupiti Prestigio proizvode >>

Pokloni za muškarca:

GPS navigatori – Njega možete impresionirati sa GPS navigacijama za Dan zaljubljenih jer je ovo zaista funkcionalan gedžet koji će pomoći da uštedi vreme i pronađe najbliži put do željene destinacije.

Gde kupiti >>
Gde kupiti Prestigio proizvode >>

  • Gifts ideas for St.Valentine dayData Safe III – Eksterni hard disk sa  23 karatnom pozlatom biće ekskluzivan poklon za muškarca koji ceni kvalitet i dobar izgled.

Gde kupiti >>
Gde kupiti Prestigio proizvode >>

Leave a Reply