Hardware

Prestigio pokreće novi web sajt

Kao sastavni deo nove strategije, Prestigio  najavljuje pokretanje unapređene internet stranice koja će bolje upotpuniti novi vizuelni identitet brenda. Stranica je već aktivna na poznatoj internet adresi: www.prestigio.com

Najznačajnije promene leže u grafičkom dizajnu i interfejsu. “Verujemo da je suštinski važno da naš brend zadrži tradiciju i prepoznatljiv identitet, dok istovremeno ostaje dinamičan i jedinstven”, objasnila je Catherine Lazure-Guinard, Communications Manager at Prestigio. “Novi dizajn sada karakteriše više elegancije, sofisticiranost i kvalitet. U skladu sa strategijom pozicioniranja Prestigio brenda ovako unapređen sajt predstavlja veliki korak u procesu revitalizacije.

Ovako unapređen sajt pruža zanimljivije iskustvo posetiocima, a navigacija je intuitivnija i naklonjenija je potrebama korisnika. Pretraga Prestigio proizvoda i kolekcija je jednostavnija. Format sajta je širi sa unapređenom home stranom i frekventnijim vestima. Još jedna dodatna karakteristika sajta je i media room.

Leave a Reply