Hardware

Prestigio postavlja rekord svih vremena u 2011. godini

Tokom proteklih 12 meseci, Prestigio je prodao ukupno 1.000.000 proizvoda, što prevazilazi prošlogodišnji rekord za 25%. Najvažniji pokretači ovog izuzetnog učinka su bile fokusne grupe proizvoda GeoVision navigacionih sistema, MultiPad Tablet računara i Nobile eBook Reader-a.

Pre svega, GPS prodaja u centralnoj i istočnoj Evropi i CIS je bila izvanredna: zvanično potrvrđeno od strane GFK-a, Prestigio potvrđuje vodeću poziciju baš kao u Rusiji i Ukrajini, gde Prestigio već duže vremena “vlada” tržištem.

Nova grupa proizvoda MultiPad Tablet računari i Nobile eBook čitači doživeli su uspeh van svih očekivanja. U skoro svakoj zemlji EMEA regiona, stotine hiljade ljudi su bili privučeni odličnim odnosom cene i kvaliteta, što je potvrđeno u brojnim, stručnim pregledima.

Takođe, ostali novi proizvodi kao što je Prestigio Roadrunner – kamera za automobile dostigli su značajan uspeh i očekuje se više u 2012. godini.

Svi inovativni proizvodi i njihovo plasiranje rezultiralo je u dupliranju web saobraćaja na prestigio.com i u kontinuiranom Facebook i Google+ sajtova brenda.

“2011 je bila izuzetno uzbudljiva. Dokazali smo svoj inovativni potencijal i radili smo stvari na pravi način: nudeći najbolju odnos cene i performansi u kombinaciji sa sofisticiranim pristupom, atraktivnim dizajnom, dokazanim kvalitetom izrade, a to su ujedno i razlozi našeg globalnog uspeha!”, rekao je Yuri Antoshkin, COO kompanije Prestigio. “Mi smo spremni da nastavimo na rezultatima prošle godine sa atraktivnim novim konceptom i proizvodima!.

Leave a Reply