Hardware

Prestigio predlozi prazničnih IT poklona za muškarce

Tradicionalno Novogodišnji i Božićni pokloni za muškarce moraju biti funkcionalni počev od olovke do gedžeta. Ukoliko želite da impresionirate poklonom koji će se pamtiti potrebno je samo da razmotrite interese osobe kojoj poklanjate. Prestigio nudi nekoliko ideja kako da muškarcu priuštite poklon koji će pamtiti:

  • Wall Street laptop torbe će biti savršen poklon za poslovnog muškarca. Njihov ekskluzivan kožni dizajn savršeno odgovara elegantnom stilu života njihovih vlasnika. Pogodne su za laptop računare od 14″ i 15″ sa širokim ekranom, a kombinacija su stila i funkcionalnosti što ih čini univerzalnim poklonom za muškarce…
  • Digitalni novčanik je poseban gedžet za muškarce koga čini kvalitetni kožni novčanik sa eksternim diskom. Unikatno je osmišljen da obezbedi vlasniku sigurnost i pouzdanost vrednih stvari uz mogućnost njihovog čuvanja na jednom mestu.
  • GPS navigatori će postati dragoceni za svakog muškarca, obezbeđujući uštedu vremena tokom prazničnih gužvi i savršeno snalaženje. Za ovo predpraznično vreme Prestigio je pripremio dva nova modela GPS navigatora sa 3D vizualizacijom i bezbroj tačaka interesovanja.
Gde kupovati >>
Gde kupovati  online>>

Leave a Reply