Foto · Hardware

Prestigio predstavio dva modela digitalnih okvira za slike

Kako bi svojim korisnicima pružio nezaboravno iskustvo najnovije tehnologije u domu i na radnom mestu, Prestigio je na tržište lansirao dva modela digitalnog okvira za slike koji će u kombinaciji sa svojim dodacima, na jednostavan način, pružiti nezaboravno iskustvo uživanja u slikama i uspomenama.

Oba modela Prestigio digitalnog okvira za slike predstavljaju deo vrhunske kolekcije proizvoda namenjenih kućnoj upotrebi.

Ovi digitalni okviri za slike uneće dah stila u vaš dom i radni prostor a pritom će omogućiti uživanje u najnovijoj tehnologiji kombinujući luksuzan dizajn i jednostavnost.

10″ digitalni okvir za slike ima TFT LCD ekran sa rezolucijom od 800×480 piksela. Interna memorija kapaciteta 128 MB omogućava korisniku celodnevno uživanje u omiljenim fotografijama. Ujedno, ovaj proizvod ima ulaz za SD, MMC, MS+CF memorijske kartice kao i USB 2.0 interfejs, budilnik i kalendar.

Osim JPG formata, podržava i MP3, MPEG i MPEG4 formate i to zahvaljujući ugrađenom zvučniku. Veći ekran i vrhunska rezolucija omogućavaju realan prikaz slike koja će korisnika odvesti u obojeni svet emocija. Za zahtevnije korisnike, ovaj model ima još jednu prednost – mogućnost podnaslova koja će vam omogućiti uživanje u kratkim filmovima i video isečcima.

7″ digitalni okvir za slike dizajniran je za ljude koji ga uglavnom žele koristiti kao okvir za slike. I ovaj model ima dodatne funkcije poput sata, kalendara, podržava jedino JPG format ali sa TFT LCD ekranom i rezolucijom od 480×234 piksela korisnici će uživati u bogatim bojama svojih fotografija. Koristan detalj ovog digitalnog okvira za slike je mogućnost automatskog uključivanja i isključivanja.

10″ i 7″ modeli poseduju funkciju auto-rotacije koja će vas sigurno poštedeti velikog napora i osigurati potpuni komfor prilikom gledanja slika. Jedino što morate učiniti je umetnuti memorijsku karticu ili USB i uživanje u emocijama koje donosi dobra fotografija može početi.

Leave a Reply