Gadgets · Hardware

Prestigio predstavio novu “5th Avenue” seriju torbi

Prestigio “5th avenue”  serija  torbi u svom širokom asortimanu nudi izuzetno funkcionalne i moderne modele koji pružaju vrhunski komfor prilikom čestih poslovnih putovanja. Višestruki džepovi i prostrani dizajn, osim sigurnog i bezbrižnog putovanja, osiguraće vam i jednostavan prenos malih gadgeta i dodatne opreme vašeg prenosnog računara

Prestigio nudi putne i ručne torbe od 14″ i 28″ u smeđoj boji te od 15″ i 20″  u elegantnoj crnoj boji.

14″ ručna torba od najlona savršeno je rešenje za svakodnevna putovanja – tri pregrade, držači za olovke i dve pregrade za mobilni ili ostalu opremu neophodnu za ispravan rad uređaja. Ovu torbu možete nositi u ruci ili jednostavno podesiti rameni pojas za bočno nošenje. Teleskopski držač omogućiće  jednostavnije putovanje. Ujedno, zahvaljujući mogućnosti zaključavanja, vaše stvari biće zaštićene i na sigurnom.

18″ torba sa točkićima dizajnirana je za kratka putovanja. Točkići i multifunkcijske pregrade pružaju više pogodnosti prilikom putovanja dok će mogućnost zaključavanja rešiti svaku brigu oko sigurnosti vaših stvari.

20″ putna torba od najlona idealna je za one korisnike koji osim Hi-tech opreme trebaju i dodatni prostor za svakodnevni prtljag. Dva načina podešavanja teleskopskog držača sa točkićima olakšaće prenos teške torbe.

Leave a Reply