Gadgets · Hardware

Prestigio predstavio pozlaćenu flash drive ogrlicu

Kompanija Prestigio Plaza Ltd.  predstavila je novi flash drive uređaj u svojoj bogatoj kolekciji. Flash drive ogrlica dizajnirana je kao pozlaćeni privezak sa USB flash memorijom. Kreativna kombinacija flash memorije sa priveskom napravljena je posebno za žene koje često gube male gadgete u svojim torbicama.

Flash drive ogrlica dizajnirana je prema najnovijoj modi. Mali i elegantan privezak sa pozlaćenom ružom, pristajaće uz svaki stil, tako da ga dame mogu nositi sa sobom bez obzira gde idu.

Prekrasan i moderan dizajn nije sve što ovaj privjesak pruža. Ujedno, ovo je pametno rješenje za konstantni gubitak i traženje  flash memorije u ženskoj torbici.  Osim toga, moderan izgled ovog nakita odgovarat će poslovnom stilu ali i večernjoj haljini, što ga čini univerzalnim.

Nemojte zaboraviti da je ova ogrlica pre svega hi-speed USB Flash Drive koji svojoj vlasnici omogućava čuvanje podataka. Plug & Play auto detekcija podržava Microsoft Windows 98SE/Me/2000/XP/Vista, Mac OS 9.x. USB 2.0 tehnologija omogućava brz prenos podataka. Dobavljivi kapaciteti su 4 i 8 GB koji će sigurno biti dovoljni za čuvanje različitih informacija, dokumenata i slika.

Leave a Reply