Gadgets · Hardware

Prestigio predstavlja novo pakovanje za kožnu USB flash kolekciju

Kompanija Prestigio Plaza Ltd. uvela je potpuno novo pakovanje za jedinstvenu kolekciju kožnih flash uređaja. Nova pakovanja potpuno menjaju fokus uređaja. Sada potrošači mogu da usmere pažnju direktno na sam uređaj u pakovanju zahvaljujući transparentnom pakovanju uređaja. Providan plastičan materijal pakovanja otkriva želju da se proizvod dotakne i oseti glatkoća prave kože na USB uređaju.

Novo pakovanje je potpuno redizajnirano kako bi odgovaralo karakteristikama i jedinstvenosti kožne flash kolekcije. Prava kombinacija najnovije tehnologije sa inovativnim dizajnom. Prestigio proizvodi su sada u centru pažnje jer potrošači neće biti ometeni drugim dekoracijama. Ova providna pakovanja će pomoći da proizvodi privuku pažnju na policama svojim modernim izgledom.

Iskreno verujemo da će ova poboljšanja u dizajnu doneti mnogo više koristi svim kupcima koji tragaju za najboljim rešenjem na tržištu. Imaće mogućnost da pogledaju proizvod sa svih strana i da se bliže upoznaju pre kupovine. Nastavićemo sa istraživanjima potreba naših partnera i klijenata kako bismo im obezbedili rešenje koje se izdvaja iz mase u Hi-tech svetu ” rekao je Mr. Yuri Antoshkin, Chief Operation Officer za Prestigio Plaza.

Do danas, Prestigio Leather Data Flash kolekcija uključuje tri serije USB uređaja – Classic – crna i bež boja, Limited edition plava, pink i zlatna boja, i najnovija kolekcija sa jedinstvenom štampom mapa na svakom uređaju – Geo Edition, u crnoj i beloj boji. Vrhunski dizajn i odličan kvalitet su učinili da ova proizvodna linija ima primat u Hi-tech svetu ali i da bude najuspešniji proizovd za Prestigio.

Leave a Reply