Gadgets · Hardware

Prestigio proširuje svoju Fashion seriju sa flash uređajem koji je dizajniran kao ogrlica

Kompanija Prestigio Plaza Ltd. uvela je novi flash uređaj u svoju fashion kolekciju. Flash drive ogrlica je dizajnirana kao nakit koji se izdvaja u odnosu na sve druge USB uređaje. Kreativna odluka kombinovanja flash uređaja sa nakitom učinjena je imajući u vidu dame koje često gube gedžete u svojim tašnama.

Sofisticiran
dizajn

Elegantan pozlaćen privezak

Poklon pakovanje

USB flash ogrlica je dizajnirana u skladu sa najnovijim trendovima koji se odnose na nakit. Uređaj je malih dimenzija i sa elegantnom pozlaćenom ružom koja će se harmonično uklopiti sa različitim stilovima odevanja, tako da svoj flash možete nositi svuda sa sobom.

Kreativna odluka kombinovanja USB flash uređaja sa nakitom stvorena je imajući na umu dame koje stalno gube male flash uređaje u svojim tašnama. Njene tajne informacije biće dostupne u trenutku. Nemojte zaboraviti da je ovaj deo nakita pre svega  hi-speed USB Flash uređaj koji vlasniku obezbeđuje smeštaj informacija. Dokumenata, fotografija, videa, mapa i programa.

  • Kapacitet: 4/8Gb
  • Pozlata
  • Dimenzije: Privezaka 14×27,6×9 mm (WxHxD), Ogrlica: 550mm
  • Hi-speed USB 2.0 interfejs
  • Plug & Play auto detekcija
  • Podrška OS: Microsoft Windows 98SE/Me/2000/XP/Vista, Mac OS 9.x

Mislim da smo sa ovim proizvodom uspešno ujedinili tradicionalanost i neuobičajenu formu. Prestigio je ovaj proizvod ponudio nakon temeljne analize tržišta i trendova, i sada verujemo da je ovaj elegantan nakit može zadovoljiti zahteve posebnih žena. Srećan sam što ćemo moći da kažemo  “Volim te” za Dan zaljubljenih sa ovom Flash drive ogrlicom”,  – rekao je Vladislav Ivanov, markeitng direktor Prestigio

Sve informacije koje su potrebne jednoj ženi sada su raspoložive i kao deo nakita. Ovaj prozvod će postati best-seller za Dan zaljubljenih.

Leave a Reply