Gadgets · Hardware

Prestigio upotupunjuje Carbon kolekciju linijom miševa

Prestigio je nedavno predstavio Carbon kolekciju, koja nudi proizvode atraktivnog dizajna i kombinacije boja, vatreno crvena sa grafitnim detaljima.

Prestigio je izuzetno zadovoljan uvođenjem jedinstvene linije miševa u ovu kolekciju. Ova oprema ne samo da se izdvaja svojim izgledom, već i naprednim mogućnostima i specifikacijom.

Prvi model je PJ-MSL2B, visoko-performansni Bluetooth bežični laserski miš koji će vam obezbediti brzinu, efikasnost i pouzdanost kakvu ste tražili. On nudi naprednu laser tehnologiju sa rezolucijom koja se može menjati do 1600 DPI.

Takođe, karakteriše ga i Bluetooth tehnologija za pouzdanu bežičnu konektivnost. Model PMSL2B standardno dolazi sa dve alkalne AAA baterije, i podržava  sve Microsoft Windows OS kao i  Vistu. Dizajn miša je lagan i ergonomičan, sa gumenim držačima za ugodnu i praktičnu navigaciju.

Prepourčena maloprodajna cena (USD): $54,99

Drugi model je napredni bežični laserski miš sa pet praktičnih tastera i rezollucijom koja se može menjati do 1600 DPI. Takođe, karakteriše ga i radio-frekventna tehnologija od  2.4GHz  za brzinu i pouzdanost, a standardno dolazi sa mini USB adapterom za bežičnu konekciju sa PC ili notebook računarom. Ovaj model ima malu potrošnju energije i garantuje do 650 sati kontinuelne upotrebe sa dve alkaline baterije. Poseduje Plug-and-Play kompatibilnost za jednostavnu instalaciju, i podržava sve Microsoft Windows OS uključujući i Vistu. Upravo kao i model PMSL2B prikazan gore, ovaj miš nudi lagan i ergonomičan dizajn, sa gumenim držačima radi ugodnije i praktičnije navigacije. Raspoloživ je u trei veličine kako bi zadovoljili vaše potrebe za komforom:

Small: Model PJ-MSL1W, preoporučena maloprodajna cena  (USD): $34,99
Medium: Model PJ-MSL2W, preoporučena maloprodajna cena  (USD): $39,99
Large: Model PJ-MSL3W, preoporučena maloprodajna cena  (USD): $44,99

Treći model je u novoj liniji miševa takođe ispuručuje napredne performance, brzinu i efikasnost. Poseduje pet praktičnih tastera i naprednu optičku tehnologiju sa rezolucijom koja se može menjati do 1600 DPI.  Ovaj žični miš takođe poseduje Plug-and-Play mogućnosti radi jednostavnije instalacije, a podržava sve Microsoft Windows OS uključujući i Vistu. Upravo kao i model PMSL2B gore prikazan, karakteriše ga mala težina i ergonomičan dizajn, sa gumenim držačima koji upotpunjuju komfor upotrebe. Izbor je vaš među sledećim veličinama :

Small: Model PJ-MSO1, preoporučena maloprodajna cena  (USD): $17,99
Medium: Model PJ-MS02, preoporučena maloprodajna cena  (USD): $19,99
Large: Model PJ-MS03, preoporučena maloprodajna cena  (USD): $24,99

Ovi miševi su deo nove Prestigio Carbon kolekcije, koja nudi visoko-performansne uređaje za smeštaj podataka i web kamere istog dizajna i boja.

Leave a Reply